• 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Femeie urmărită în Piatra-Neamț de 3 hoți! Au jefuit-o și au fugit!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, miercuri, de către o persoană cu privire la faptul că a surprins un tânăr în timp ce sustrăgea un portofel din rucsacul unei femei, pe o stradă din Piatra Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, un tânăr de 26 de ani, din Tîrgu-Neamț, împreună cu o femeie și un bărbat de 32, respectiv 34 de ani, din Piatra Neamț au urmărit o femeie de 50 de ani, pe o stradă din Piatra Neamț și profitând de neatenția acesteia, i-ar fi sustras din rucsac un portofel cu acte și suma de 120 de lei.

La scurt timp, cei trei s-au urcat într-un autoturism, moment în care au fost opriți și identificați de polițiști. Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

”În urma examinării autoturismului și a controlului corporal, polițiștii au găsit atât portofelul persoanei vătămate cât și suma de 120 de lei. În baza probatoriului administrat, cele trei persoane  au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Dimitrie Mocanu.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Jandarmii vă invită în Parcul Tineretului din Piatra-Neamț la un eveniment deosebit

Articolul următor

Accident mortal la Zănești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *