ISSN 2457 - 3973

Filtre în Neamţ pentru prinderea unui şofer care a fugit după ce a accidentat mortal un pieton

Poliţiştii rutieri din judeţul Neamţ organizează filtre în mai multe zone pentru a depista şi prinde un şofer care a accidentat mortal un pieton.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, pe drumul judeţean DJ 155 I, în localitatea Topolița, în apropiere de oraşul Târgu Neamţ.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, șoferul unei autoutilitare ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 56 de ani, din Tîrgu Neamț. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit imediat locul faptei, fără încuviințarea polițiștilor.În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autoturismului și a conducătorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.
Autorul accidentului va fi acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare, şi riscă închisoare cu executare.
Dacă are o ultimă urmă de bărbăţie şi umanitate, şi mai ales pentru a reduce consecinţele, şoferul se poate preda poliţiştilor.

Articolul anterior

Mesaj pentru părinții din Neamț: ”Suspendarea cursurilor nu înseamnă să mutați copiii în mall-uri!”

Articolul următor

Prefectul George Lazăr, printre oamenii de la Serviciile de Pașapoarte și Înmatriculări

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.