ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise a preluat oficial funcţia de inspector şcolar general al judeţului Neamţ

Florentina Luca-Moise a preluat, miercuri, oficial, funcţia de inspector şcolar general al judeţului Neamţ.

La ceremonia de învestitură a fost prezent prefectul Vasile-Adrian Niţă.

„Îi doresc succes în noua funcție! Nu este ușor ceea ce are de făcut. Învățământul este un domeniu care implică extrem de mult responsabilitate și implicare și orice decizie luată azi se va răsfrânge asupra a mii de destine, mai devreme sau mai târziu. Investiția în copii este esențială și de aceea trebuie o foarte mare atenție la stabilirea unor programe și strategii care vizează educația în județul Neamț. Îi doresc mult succes Florentinei Luca Moise, așa cum le doresc tuturor cadrelor didactice și elevilor din școlile din județ. Abia s-au finalizat etapele naționale ale olimpiadelor școlare, la care elevii nemțeni au urcat pe podiumuri, la festivitățile de premiere. În scurt timp vor începe examenele naționale, ceea ce înseamnă partea cea mai dificilă pentru elevii care ajung la finalul unui ciclu de studii. Sper că toate aceste evaluări vor fi trecute cu bine și că fiecare absolvent va ajunge acolo unde își dorește. Așadar, succes tuturor celor care se regăsesc în sistemul educațional nemțean, fie că stau în bănci, la catedră sau la sediul Inspectoratului Școlar Județean Neamț”, a declarat prefectul Vasile-Adrian Niță.

„Vreau ca încă din prima zi a mandatului meu de inspector școlar general, prin atribuțiile pe care le voi exercita, să pun în centrul activității elevul! O societate sănătoasă și puternică investește în copii, căci ei reprezintă viitorul și siguranța! În toată cariera mea didactică am urmărit să pun în valoare copiii, să îi sprijin să își deschidă aripile și să ia orizontul în piept! De data aceasta, voi face la fel dar cu ajutorul cadrelor didactice, al personalului auxiliar și nedidactic din unitățile de învățământ și, nu în ultimul rând, avându-i alături și pe părinți”, spunea inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise.

Cu o experienţă didactică de 24 ani, din care 8 în funcţia de director al Casei Corpului Didactic Neamţ, Florentina Luca-Moise a fost numită, joia trecută, inspector şcolar general al judeţului Neamţ.

Articolul anterior

Accident rutier cu 3 maşini în Piatra-Neamţ. O femeie a fost rănită.

Articolul următor

Focar de pestă porcină la o exploataţie a unui centru din judeţul Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.