ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise: Voi face un centru unde toți elevii performanți să poate studia și lua masa gratuit

„Este nevoie să încurajăm și să susținem performanța elevilor din Piatra-Neamț!”, spune candidatul independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, Florentina Luca Moise. Dacă va primi voturile pietrenilor pe 9 iunie, fostul inspector școlar general al județului Neamț va construi cu centru în care elevii cu rezultate bune la concursuri și olimpiade să poată studia și să aibă posibilitatea de a lua masa gratuit.

„Va fi un centru unde toți elevii care vor să aducă rezultate școlare bune  în Piatra-Neamț să poată învăța, socializa, lua masa. Toți, gratuit. Va fi un centru dotat modern și adaptat adolescenților și în care toți vor avea o șansă, toți vor fi tratați egal, toți vor fi sprijiniți la fel!”, explică Florentina Luca-Moise.

În programul său electoral pentru Primăria Piatra-Neamț, tinerii ocupă un loc special, ca și problemele sociale și cele referitoare la educație.

„Primăria poate și trebuie să aloce resurse pentru a susține elevii, deoarece ei reprezintă viitorul acestui oraș!”, mai spune ea.

Articol electoral publicat la comanda candidatului independent Luca-Moise Florentina, CMF24240349.

 

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în municipiul Roman

Articolul următor

Vasile Panaite (candidat PUSL Primăria Piatra-Neamţ): Reducem taxele şi impozitele din Piatra-Neamţ! Măsura aduce la buget aproape 5 milioane euro!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular