ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise îi bate obrazul lui Mihai Obreja: „Consilierii locali nu sunt elevii d-voastră”

Consilierul local Florentina Moise i-a bătut obrazul, vineri, colegului său de consiliu, inspectorul Mihai Obreja, şi i-a atras atenţia să nu mai trateze consilierii din alte partide ca pe nişte elevi.
Florentina Moise, la rândul său cadru didactic, a sancţionat astfel comportamentul lui Obreja care în şedinţele de Consiliu Local îi lasă pe liberali să ia cuvântul când doresc, dar când intervin consilierii din opoziţie îi sancţionează pentru că nu au cerut cuvântul.
Mai mult, la şedinţa de vineri, Mihai Obreja nici măcar nu a lăsat0o pe Florentina Moise să intervină şi s-a făcut că nu aude solicitarea acesteia de a vorbi.
„Domnule Obreja, consilierii locali nu sunt elevii dumneavoastră! Astăzi mi s-a tăiat microfonul în ședința Consiliu Local de către consilierul Mihai Obreja și nu am putut explica de ce am votat împotriva unui proiect de hotărâre prin care se dorea înființarea unei creșe care să funcționeze pe lângă Colegiul Tehnic Forestier. Vreau ca pietrenii să știe că am pedepsit obrăznicia și lipsa de respect care s-au instituit în CL Piatra Neamț, ale cărui ședințe sunt conduse de consilierul Mihai Obreja. Intenția mea a fost să le explic oamenilor faptul că directorul colegiului avea obligația de a ne prezenta în cadrul ședinței de comisie procesul verbal al Consiliului de Administrație al unității, pentru a primi aviz favorabil. Posibil că domnul Obreja încurcă instituțiile .Și mâine stau la dispoziția oamenilor și votez orice proiect în avantajul orașului, dar nu pot să nu sancționez ambițiile și orgoliile personale care se poartă pe spinare oamenilor! Domnule Obreja, vă rog să nu vă mai purtați ca la școală! În CL Piatra Neamț alta trebuie să vă fie atitudinea. Nu e nimeni la dispoziția dumneavoastră și nu înțeleg cum v-ați permis să îmi tăiați microfonul! Dacă vă considerați atât de bun în politică, vă rog să candidați singur la alegeri și să obțineți funcții, nu sub umbrelă galbenă, ca să vă ascundeți după ea”, a declarat Florentina Moise, preşedinta PSD Piatra-Neamţ.
Deocamdată, maşina de vot a PNL – USR – PRO România funcţionează în Consiliul Local iar Mihai Obreja va mai prezida şedinţele de consiliu local. El nu poate fi schimbat de opoziţie dar se poate schimba singur, în special în comportamentul faţă de colegii din consiliul local.

Articolul anterior

Deputatul Cozmanciuc (PNL Neamţ): Dobânzile la credite – la cel mai scăzut nivel de după toamna anului 2017

Articolul următor

Opoziţia acuză: „Primarul Carabelea şi maşina de vot PNL-USR-PRO România interpretează legea după bunul plac!”

2 Commentarii

  • Ursi nu mai erau de ceva vreme in Parcul Zoo. Erau chinuiti, tinuti precum pasarile in colivie. Ursoaica Ina, ajunsa la Zarnesti, a continuat sa se invarte in cerc, asa cum o facuse toata viata la Piatra Neamt.

  • In urma aceluiasi comentariu pe FB:
    E ciudat sa auzi vorbind despre „liberalism sovietico stalinist, despre politica pumnului in gura, despre Aiud si Sighet” pe membrii si simpatizantii partidului care a realizat toate acestea in anii 1944-1964.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *