ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise propune parteneriat între Primăria Piatra-Neamţ şi ANFP pentru „acurateţea” concursurilor de angajare

Angajările la Primăria Piatra-Neamţ ar putea intra într-o altă etapă, una a normalităţii, dacă propunerea Florentinei Moise (preşedinta PSD Piatra-Neamţ) va fi aprobată de Consiliul Local.
După modelul aprobat la Consiliul Judeţean, Florentina Moise cere încheierea unui parteneriat între Primărie şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în baza căruia ANFP să pună la dispoziţie, gratuit, softul prin care sunt extrase subiectele concursurilor.
„Ca lider de grup al consilierilor locali PSD Piatra Neamț, îmi doresc ca proiectul adoptat în plenul forului legislativ nemțean, în ședința condusă de președintele Ionel Arsene, în baza căruia va funcționa un protocol de colaborare între Consiliul Județean și Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru organizarea concursurilor în instituție într-un mod extrem de transparent, să se pună în practică și la Primăria municipiului Piatra-Neamț. Din acest motiv, voi iniția un proiect de hotărâre pentru stabilirea unui cadru de colaborare inter-instituțională în vederea punerii la dispoziția Primăriei, cu titlu gratuit, de către ANFP, a modului de extragere a subiectelor pentru concursurile de recrutare organizate pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante. Consider că acuratețea concursurilor care se organizează în Consiliul Judetean Neamt trebuie să se regăsească și la Primăria Piatra-Neamț.
Calitatea administratiei orasului nostru o consider prioritara in implementatea tuturor proiectelor necesare dezvoltarii orasului”, a declarat consilierul local Florentina Moise, preşedinta PSD Piatra-Neamţ.
Cât de mult se doreşte transparentizarea concursurilor de angajări de la Piatra-Neamţ vom vedea chiar în şedinţa următoare a legislativului pietrean.

Articolul anterior

O fetiţă de 7 ani din Neamţ a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Articolul următor

Minor de 16 ani accidentat pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.