ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (PSD) îi cere primarului Carabelea urgentarea demarării lucrărilor la drumul spre Cercul Gospodinelor

Preşedinta PSD Piatra-Neamţ, consilierul local Florentina Moise i-a cerut primarului Andrei Carabelea urgentarea demarării lucrărilor către Colibele Haiducilor şi Cercul Gospodinelor.
Aceasta a depus la Primărie o solicitare prin care cere informaţii clare despre data începerii lucrărilor.
„Asemenea multora dintre dumneavoastră, mă declar extrem de nemulțumită de cum este administrat orașul nostru. Vă invit astăzi să vedeți cum arată drumul către Colibele Haiducilor și Cercul Gospodinelor! Este un traseu despre care domnul Carabelea vorbea cu patos în campania electorală că dorește să îl repare, pentru ca toți cei interesați de a lua la pas sau cu mașina această zonă mirifică, să circule în condiții civilizate”, a declarat preşedinta PSD Piatra-Neamţ.
Florentina Moise a adăugat că alături de colegii social-democraţi şi aliaţii din Consiliul Local Piatra-Neamț a reușit să obțină alocarea de fonduri din bugetul local pentru modernizarea acestui drum.
„Dar degeaba… Dragi pietreni,mi- ati scris sute de mesaje despre cum îi place primarului și echipei sale să țină acest drum care străbate cea mai frumoasă zonă a orașului: bălării care îngustează calea de acces, partea carosabilă distrusă, găuri care pun în pericol viețile participanților la trafic și pentru încrederea dumneavoastră, vă mulțumesc”, a mai spus Florentina Moise.
Retoric, aceasta l-a întrebat pe primarul Andrei Carabelea dacă este mulţumit de acest „colț de rai”.
„Vreau să fiu informată – vă cer asta a nu mai știu câta oară – când veți începe lucrările pentru modernizarea acestui drum, către Colibe! Nu este cu putință să treacă această perioadă caldă și să nu se execute lucrarea! Sper că nu vă gândiți că reparați drumul la iarnă!? Dragi prieteni, vă asigur că voi lupta pentru a îndrepta lucrurile care au luat-o razna în orașul nostru, sub administrația Carabelea! Oameni buni, nu vă voi dezamăgi! Sunt și voi fi în interesul dumneavoastră”, a mai spus preşedinta PSD Piatra-Neamţ, Florentina Moise.

Articolul anterior

Iluminat public la standarde europene în Piatra-Neamț

Articolul următor

Trei tineri din Neamţ au murit într-un accident la Bacău. O tânără este grav rănită.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *