• 6 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise, PSD Piatra-Neamț: „Pe 27, avem de ales între proiecte și năzbâtii!”

Florentina Moise, președinte al PSD Piatra-Neamț și candidat la Consiliul Local Piatra-Neamț din partea Alianței pentru Piatra-Neamț PSD – PPU, spune că la alegerile din 27 septembrie pietrenii au de ales între proiecte serioase și… năzbâtii!
„Am văzut cu toții în această campanie electorală propunerile candidaților la Primărie. Nu credeam că îmi va fi dat să mă minunez, dar s-a întâmplat: într-un oraș distrus, în care sunt probleme structurale, să vii cu idei de tip jocuri de copii, mi se pare de-a dreptul jignitor! Noi nu avem drumuri, avem probleme grave – mediul de afaceri este efectiv obstrucționat, blocurile au probleme, nu sunt parcări, nu sunt locuri de joacă, nu există siguranță pe străzi, sunt câini și pisici peste tot, gunoi nu mai vorbesc, spații neîngrijite… O listă interminabilă ce arată un municipiu reședință de județ abandonat de administrația liberală care l-a condus în ultimii șase ani. Și tu să vii acum să propui skate land, lego, pomi vopsiți. E ca și cum unui om conectat la aparate în spital vii și îi pui paiete și îi dai cu farduri, în loc să îl vindeci! Candidatul nostru Răzvan Cuc a venit cu un program serios, poate că unora nu le convine, dar este exact ce avem nevoie. Muncă și iar muncă. Un primar trebuie să fie ferm, să gândească în perspectivă, să trateze cauza și să o facă fără minciuni, fără spectacol, fără demagogie. Sper ca pietrenii să vadă acest lucru și pe 27 să înțelegem că avem de ales între proiecte și năzbâtii. Și să alegem, spre binele orașului, pe Răzvan Cuc și proiectele sale. Dacă nu, suntem condamnați la încă patru ani de regres”, punctează Florentina Moise.
Candidații Alianței pentru Piatra-Neamț PSD-PPU se află pe poziția 10 pe buletinul de vot la alegerile locale din 27 septembrie.

Articolul anterior

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Articolul următor

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *