ISSN 2457 - 3973

Focarul de COVID din Spitalul Județean Neamț, ținut sub tăcere de conducerea instituției

Focarul de COVID din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț este ținut sub tăcere de conducerea instituției.

Am aflat, pe surse, că angajații din cadrul compartimentului de achiziții sunt fie confirmați cu COVID, fie suspecți. În cazul ultimei categorii, nimeni nu i-ar fi testat pe aceștia. Motivul? Foarte simplu: dacă vor fi confirmați și aceștia cu COVID, compartimentul de achiziții ar trebui închis. Așadar, spitalul ar rămâne fără un sector important, chiar vital, în activitatea proprie dar …. și a diverși furnizori de servicii (materiale sanitare, diverse lucrări, etc).

Aceleași surse au confirmat pentru newsallert.ro că șeful compartimentului de achiziții este infectat cu COVID fiind internat în spital. Acesta a avut, zilnic, contact cu colegii din subordinea sa. Unii dintre ei au dezvoltat simptome și s-au îmbolnăvit. Pe ceilalți, nu i-a testat nimeni și nici nu se dorește acest lucru.

Așteptăm cu interes un punct de vedere oficial de la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț care să lămurească situația de mai sus.

Dar conducerea DSP Neamț a confirmat că spitalul se confruntă, în acest moment, cu un focar de COVID.

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț se află sub tutela Consiliului Județean Neamț iar Consiliul de Administrație al unității sanitare este controlat de președintele CJ Neamț.

Numirea actualei conduceri a fost făcută tot de către președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Articolul anterior

Planul de acțiune verde pentru regiunea Nord-Est a fost aprobat

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: Județul Neamț trebuie să devină atractiv pentru investitori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *