ISSN 2457 - 3973

Fostul deputat PSD de Neamț, Neculai Iftimie, ”sparge” tăcerea!

Într-un mesaj publicat pe pagina lui de facebook, ex-deputatul PSD de Neamț, Neculai Iftimie, și-a explicat demisia din tabăra social-democrată.

Deși aproape toată lumea credea că Neculai Iftimie se va îndrepta către cealaltă tabără de stânga, el a precizat că de fapt îl susține pe președintele organizației PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, și echipa liberală pe care o conduce.

Singura neclaritate este dacă Iftimie va dori să se înscrie în PNL, fapt deocamdată incert din ambele direcții.

Deocamdată, deputatul Iftimie și-a explicat prezența alături de deputații Mugur Cozmanciuc și Laurențiu Leoreanu la ședința solemnă, de sâmbătă, în care Klaus Iohannis a fost învestit pentru cel de-al doilea mandat de președinte al României.

Neculai Iftimie a declarat că participat la ședință ”pentru domnul președinte Klaus Ioahannis, pentru proiectul <O Românie Normală> și pentru președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc”.

”Îmi doresc să ajut la conturarea unei noi majoriăți parlamentare, astfel încât, munca mea în folosul cetățenilor care m-au ales să poată avea rezultate practice. În acest sens, vă transmit că respect munca pe care Mugur Cozmanciuc a făcut-o în județul Neamț, câștigând alegerile prezidențiale, viitorul meu politic legându-se de acum de proiectele sale și de echipa pe cre o comstruiește. Voi susține o Românie normală și vreau ca județul Neamț să se dezvolte și să fie respectat”, a scris deputatul indepdenent Neculai Iftimie.

Acesta a demisionat din PSD Neamț în urmă cu circa 2 săptămâni și, potrivit surselor noastre, nu este ultimul parlamentar social-democrat care va pleca din partid, (și) ca semn de protest față de modul în care au fost luate deciziile atât la nivel național, cât mai ales la nivel județean.

Iată și postarea deputatului ex-PSD Neamț, Neculai Iftimie:

Articolul anterior

O poză cât … o mie de cuvinte

Articolul următor

ALERTĂ Accident cu 4 victime la Ștefan cel Mare

Un comentariu

  • Munca ta in folosul cetatenilor? Chiar nu iti e rusine? Cand ai muncit tu vreodata in interesul cetatenilor? Intoarce-te la viluta ta din padure si bucura-te de libertate, cat o mai ai!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.