ISSN 2457 - 3973

FOTO Gospodărie distrusă de incendiu la Crăcăoani, din cauza unei ţigări

O gospodărie din localitatea Crăcăoani a fost făcută scrum în urma unui incendiu care a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri.

„În jurul orei 02:10, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Crăcăoani. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SVSU Crăcăoani. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case și la două anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 200 mp, cu posibilitatea propagării la o altă casă aflată la o distanță de 3 m și la două adăposturi pentru animale. Persoana care locuia în casă s-a autoevacuat, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de 150 metri pătraţi și bunurile materiale din interiorul casei, o magazie în care erau depozitate 4 tonee de lemne și o magazie în care erau depozitate diferite scule.

„Incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la jarul unei țigări nestinse (posibil ca persoana care locuia în casă să fi adormit cu țigara aprinsă)”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Sursa foto: ISU Neamţ

Articolul anterior

Biciclist accidentat mortal la Borleşti

Articolul următor

Campanie de informare a angajatorilor şi a cetăţenilor străini derulată de Inspectoratul pentru Imigrări

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.