ISSN 2457 - 3973

FOTO – O familie de bătrâni din Crăcăoani a rămas fără casă în urma unui incendiu

O familie de bătrâni din Crăcăoani a rămas fără casă în urma unui incendiu care a izbucnit, marţi, din cauza unei lumânări.

„În jurul orei 12:40, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Crăcăoani. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și în interiorul unei locuințe cu posibilitatea propagării la o altă locuință (lipită de locuința în flăcări) și la anexele gospodărești. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, reușind să salveze cealaltă locuință și anexele gospodărești. Incendiul s-a produs,  cel mai probabil, de la o lumânare lăsată nesupravegheată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Bătrâna în vârstă de 82 ani a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de către echipajul SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamţ colectează gratuit brazii de Crăciun

Articolul următor

FOTO-GALERIE Maşini distruse de acoperişuri luate de vânt la Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *