ISSN 2457 - 3973

FOTO Percheziţii în Piatra-Neamţ! Ce au găsit poliţiştii în casa unui hoţ?!

Polițiștii de investigații criminale Piatra-Neamț au efectuat, joi, sub coordonarea procurorilor şi în baza unui plan propriu de acțiune pe linia prevenirii furturilor din locuințe și societăți, două mandate de percheziție domiciliară.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 5 iulie a.c., un bărbat, în vârstă de 28 de ani și doi minori cu vârste de 13 și 14 ani, ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, din Piatra-Neamț, de unde ar fi sustras mai multe scule, echipamente și cabluri electrice, o trotinetă, un telefon mobil și băuturi alcoolice. Totodată, în noaptea de 29 spre 30 iunie, persoanele în cauză ar fi pătruns într-un alt imobil, din Piatra-Neamț, de unde ar fi sustras o bicicletă. În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate, în curtea unui imobil, îngropate la aproximativ 1,5 metri, ambalate individual în saci de plastic, scule, echipamente și cabluri electrice, o trotinetă și o bicicletă. Toate bunurile, în valoare aproximativă de 10.000 de lei au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Cei trei au fost conduși la sediul Poliției municipiului Piatra-Neamț, în vederea audierii.

Față de bărbatul de 28 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea documentarii întregi activități infracționale, a persoanelor vizate de anchetă.

Articolul anterior

Mihai Apopii, reales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ

Articolul următor

Accident rutier la Pipirig. O femeie din Moldova şi un bărbat din Italia au fost răniţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.