ISSN 2457 - 3973

Fundaţia condusă de preotul Petru Munteanu a pus la dispoziţia refugiaţilor ucraineni un avion către Germania

Fundația „Împreună pentru Solidaritate Socială” Piatra Neamț, condusă de preotul Petru Munteanu, a pus la dispoziția refugiaților ucraineni un avion către Germania.

Avionul va decola vineri (18 martie), la ora 14.00, cu 183 de persoane, cu destinația Frankfurt.

Refugiaţii au fost aduși din Vama Siret de voluntarii fundației cu un autocar pus la dispoziție de prefectul Vasile-Adrian Niță.

O parte dintre ucraineni sunt cazaţi la Piatra-Neamţ tot prin grija fundaţiei condusă de preotul Petru Munteanu.

„Grație Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială iată că 183 de persoane vor beneficia de un transport gratuit cu avionul de la Iași spre Frankfurt, 62 dintre acestea sunt cazate la Piatra-Neamț tot prin grija acestei fundații. Solidaritatea, resursele și bunăvoință alocate de către părintele Petru Munteanu, care iată că astăzi a mers dincolo de granițe cu membrii fundației și a reușit să aducă copii cu mame și să le faciliteze acest transport până în Frankfurt unde vor fi așteptați deasemenea pentru a li se pregăti acomodarea acolo și nu vor fi lăsați la voia întâmplării. Fapte minunate care ne demonstrează că atunci când primim în sufletul nostru putem găsi bunătatea și iubirea față de oameni”, a declarat prefectul Vasile-Adrian Niță.

(în foto, prefectul Vasile-Adrian Niţă)

 „Până acum este foarte bine şi nădjuim ca și de acum să fie la fel. Toate acțiunile fundației se desfășoară cu ajutorul voluntarilor, într-un mod constant, uneori discret pentru toate aceste proiecte pe care fundația le desfășoară. Printr-un parteneriat pe care îl avem cu persoane fizice din Germania și Elveția am desfășurat o strângere de fonduri iată am reușit noi ca fundație care vom plăti această cursă să susținem un număr de 183 de refugiați din Ucraina să poată să ajungă în orașul Frankfurt”, a spus preotul Petru Munteanu, director al Fundaţiei ” Împreună pentru Solidaritate Socială”.

(în dreapta imaginii, preotul Petru Munteanu)

Articolul anterior

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban: „Cei care speculează prețurile la energie vor fi supraimpozitați!”

Articolul următor

Prefectul Adrian Niţă, alături de o familie din Neamţ a cărei agoniseală a fost mistuită de un incendiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.