ISSN 2457 - 3973

Gafă impardonabilă la ISU Neamț! Au înviat în bilanț 2 morți de la incendiul de la Spitalul Județean Neamț!

Reprezentanții ISU Neamț au comis o gafă impardonabilă, întinând memoria victimelor incendiului din 14 noiembrie 2020, de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

În bilanțul prezentat presei și autorităților, ISU Neamț a anunțat că intervenția de la ATI a Spitalului Județean s-a soldat cu 8 morți.

În realitate, în tragedie au murit 10 oameni nevinovați.

Cum a reușit ISU Neamț să învieze 2 oameni care au murit în incendiu? Greu de spus, și fără nici un fel de scuză.

Iată cum sună pasajul livrat de ISU Neamț atât către IGSU cât și spre Prefectură și alte instituții: ”Cea mai importantă intervenție din anul 2020 a fost cea de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Astfel, în data de 14.11.2020, la ora 18:47 Dispeceratul Integrat – ISU SAJ Neamț a fost anunțat faptul că la Secția ATI a spitalului s-a produs un incendiu în interiorul unui salon amplasat la etajul doi al clădirii. Forțele ISU Neamț au ajuns la locul intervenției în 3 minute reușind să localizeze incendiul, cea mai complexă activitate fiind aceea de evacuare a pacienților din saloanele ATI, la finalul intervenției fiind înregistrate 8 persoane decedate”.

Nu e prima gafă majoră. În urmă cu circa un an, ISU Neamț a transmis prin biroul de presă o informare potrivit căreia o bătrână care avea în apartament circa 60.000 lei a fost salvată dintr-un incendiu. Informarea de presă cuprindea exact adresa bătrânei și menționa suma pe care aceasta o deținea în locuință. Adică era un fel de pont, o invitație pentru tâlharii care căutau o victimă sigură!

Iar lista gafelor poate continua! De la interviuri acordate în sufragerii, la scurgeri de informații sau comunicări tip copy- paste după….articole.

Articolul anterior

2020 – an de foc pentru pompierii din Neamț! Au fost 453 incendii soldate cu 23 de morți! Cei mai mulți, la Spitalul Județean!

Articolul următor

Tânără din Gârcina, reținută după ce a incendiat gospodăria …soțului

2 Commentarii

  • 8 pacienti erau internați și au decedat în salonul ATI unde a avut loc incendiul, ceilalți pacienți de la ATI care erau în alt salon și au decedat după incendiu urmează a se stabili dacă decesul acestora din urma este tot ca urmare a incendiului. În concluzie, declarațiile ISU sunt bune. Pentru articolul dvs nu v.ați informat.

    • D-voastră faceți referire la semantică. Eu la realități! Au murit 10 oameni în urma incendiului de la ATI. Asta o spune si raportul medico-legal!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular