• 12 august 2022

ISSN 2457 - 3973

Gavril Boroianu, omagiat de prefectul George Lazăr la împlinirea a 100 ani de viaţă

Gavril Boroianu a împlinit, joi, 100 ani de viaţă.
La ceas aniversar a avut aproape familia dar şi autorităţile locale şi judeţene care au dorit să îl omagieze.
Prefectul George Lazăr l-a felicitat pe acesta pentru toate realizările pe care le-a avut de-a lungul unei vieţi deloc uşoare.
„Din satul Rîşca, comuna Drăgăneşti, veteran de război şi prizonier în al Doilea Război Mondial, domnul Gavril este unul din oamenii care ne fac cinste şi în faţa căruia trebuie să ne plecăm cu mult respect. Fără oameni ca domnul Gavril, ţara noastră – România poate nu ar fi fost astăzi aşa cum este. Respect profund pentru veteranii de război şi astăzi, la invitaţia domnului primar Ion Nechifor şi a familiei domnului Gavril, l-am sărbătorit aşa cum se cuvine, împreună cu mulţi consăteni din comuna Drăgăneşti”, a declarat prefectul George Lazăr.
Acesta a salutat gestul făcut de primarul Ion Nechifor şi Consiliul Local Drăgăneşti de a organiza un eveniment de sărbătoare pentru Gavril Boroianu şi de a-l serba alături de familie şi de cei dragi.
„Veteranii de război sun cetăţeni de frunte în fiecare comunitate şi sunt cei cărora noi le datorăm libertatea de astăzi şi ţara în care trăim. Cu respect şi profundă apreciere, domnule Boroianu Gavril, mă plec în faţa dumneavoastră”, a spus prefectul George Lazăr.

Articolul anterior

ALERTĂ Accident mortal la Roznov

Articolul următor

O stradă din Piatra-Neamţ va purta numele regretatei actriţe Draga Olteanu Matei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.