ISSN 2457 - 3973

George Lazăr: Am hotărât să candidez la preşedinţia PNL Neamţ!

Prefectul George Lazăr va candida la funcţia de preşedinte al PNL Neamţ.
El şi-a exprimat, miercuri, această intenţie, şi susţine că beneficiază de „o largă susţinere” din partea activului de partid.
George Lazăr, în prezent secretar general interimar al PNL Neamţ, spune că decizia de a candida la preşedinţia filialei vine „la pachet” cu susţinerea candidaturii lui Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al PNL.
„Am avut zilele trecute o întâlnire extrem de benefică cu premierul Romaniei, domnul Florin Cîţu, în care am abordat teme de administraţie publică, am discutat despre proiecte în comunităţile locale cât şi despre viziunea domniei sale pentru următoarea perioadă. Am primit asigurări că judeţul Neamţ şi comunităţile locale reprezintă priorităţi în agenda Guvernului şi că avem întreaga susţinere. Sunt parte a echipei premierului Florin Cîţu şi mi-am declarat susţinerea pentru candidatura domniei sale la funcţia de presedinte al Partidului Naţional Liberal. Consider că Florin Cîțu reprezintă viitorul, este un om care a dovedit profesionalism şi echilibru în funcţiile deţinute şi cel mai important, este persoana care înţelege foarte bine atât sistemul privat cât şi nevoia de dezvoltare a României. Totodată, pentru că echipele puternice se construiesc de la bază, am hotărât să candidez la funcţia de preşedinte al PNL Neamţ, cu o largă susţinere şi o fac pentru echipă, pentru oameni, pentru dezvoltare şi atragerea de proiecte în comunităţile locale. Candidatura mea nu se rezumă la o persoană ci este definită de spiritul de echipă şi de oamenii care vor să dezvolte comunităţile locale, care văd în viitor şi care înţeleg că politica nu este despre funcţii, despre orgolii ci este pentru cetăţenii pe care îi reprezintă”, a declarat George Lazăr.
Rămâne de văzut dacă şi deputatul Laurenţiu Leoreanu îşi va anunţa, aşa cum era de aşteptat, candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Neamţ. Situaţie care, dacă se confirmă, devine una extrem de interesantă din anumite puncte de vedere. Vom reveni asupra lor, la momentul potrivit.

Articolul anterior

Eugen Ţapu-Nazare (preşedinte PNL Neamţ): „Fiecare comunitate locală să aibă câte un proiect pe PNRR, fonduri europene și PNDL”

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț: Finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.