George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): "Am oferte ca demnitar în administraţia publică centrală."

ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): “Am oferte ca demnitar în administraţia publică centrală.”

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că a primit mai multe oferte de a deveni demnitar în cadrul administraţiei publice centrale.

Propunerile vin în urma negocierii politice dintre PSD-PNL-UDMR, potrivit căreia funcţia de prefect al judeţului Neamţ – ocupată până astăzi de Lazăr – a revenit social-democraţilor.

“În urma discuţiilor pe care le-am avut cu preşedintele PNL, Florin Cîţu, am mai multe oferte în administraţia publică centrală, pentru funcţii de demnitar. Va fi o funcţie din care pot să ajut mai bine comunitatea din Neamţ. Urmează să iau o decizie în perioada următoare după ce mă voi consulta cu familia, pentru că familia este cea mai importantă. Când eşti într-o funcţie, eşti extrem de solicitat, de dimineaţa până seara târziu. De multe ori pierzi şi nopţi în instituţie pentru a rezolva lucruri. Voi lua o decizie, probabil, la finalul săptămânii viitoare”, a declarat preşedintele PNL Neamţ.

George Lazăr a dezvăluit şi faptul că în ultima perioadă a avut “nişte probleme de sănătate” dar pe care speră să le treacă cu bine.

Articolul anterior

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): Proiectul “Ținutul lui Creangă” prinde contur!”

Articolul următor

Un căţel şi o pisică, salvaţi de pompierii din Piatra-Neamţ

Un comentariu

  • Domnule Lazăr, va dorim mult succes și sa va țineți de cuvânt, nemtenii au nevoie de sprijinul autorităților, indiferent de culoarea politică. Nu faceți ce face Câțu și oamenii lui de încredere, este josnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular