ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Judeţul Neamţ, pe harta investiţiilor finanţate de premierul liberal Nicolae Ciucă”

𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭, 𝐩𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 liberal Nicolae Ciucă – a declarat, vineri, preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

Liderul PNL Neamţ a precizat că joi a fost prezent alături de conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi pe DN 15, segmentul de drum Bicaz – Poiana Teiului, pentru a verifica stadiul desfăşurării lucrărilor de reabilitare.

„Aşa cum este bine cunoscut, acest sector de drum a fost supus unor lucrări de intervenție în regim de urgență, începând cu anul 2019 şi până în prezent. Până acum s-a intervenit în 75 de puncte, iar lucrările continuă să se desfăşoare pentru finalizarea celor 23 de puncte rămase. Finanțarea pentru acestea a fost deblocată prin Direcția Regională de Drumuri şi Poduri. Lucrările urmează să fie încheiate anul acesta, iar la sfârşitul anului 2022 sau începutul anului 2023, lungimea drumului de 43 de km va fi acoperită cu covor asfaltic. Bifăm, astfel, soluționarea unei probleme care nu mai suporta amânări, pentru locuitorii din zona Valea Muntelui şi comuna Hangu. Guvernul liberal, condus de Nicolae Ciucă, a deblocat finanțarea necesară pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a drumului, punând județul Neamț pe harta investițiilor importante a României”, a declarat preşedintele PNL Neamţ.

George Lazăr a subliniat că, în calitate de preşedinte al PNL Neamț, a făcut toate demersurile pentru înaintarea lucrărilor reuşind să asigure continuarea investițiilor.

„Dezvoltarea zonei de munte este esențială atât pentru turismul românesc, cât şi pentru bunăstarea nemțenilor din comunele Borca, Fărcaşa, Poiana Teiului, Grințieş, Ceahlău, Hangu şi din oraşul Bicaz. Pentru Partidul Național Liberal, consolidarea comunităților locale este o prioritate şi vom depune toate eforturile necesare ca, prin investiții sustenabile, să modernizăm localitățile nemțene, indiferent de culoarea politică a primarilor acestora. Toți nemțenii merită să beneficieze de condițiile unei Românii dezvoltate”, a mai spus George Lazăr.

Alături de preşedintele PNL Neamţ au mai fost prezenţi primarii comunelor de pe Valea Muntelui, Dan Coroamă – primarul comunei Ceahlău, Ana Bustihan – primarul comunei Grințieş şi Bogdan Țifui – primarul comunei Farcaşa, consilieri locali din comunele Hangu, Poiana Teiului şi oraşul Bicaz precum şi consilierii județeni Valentin Stavarache, Bogdan Buhuşanu, Silviu-Bogdan Ardeleanu şi Mihăiţă Istrate.

Articolul anterior

Se toarnă al doilea strat de asfalt pe strada Izvoare! (foto-video)

Articolul următor

ALERTĂ Accident mortal lângă Târgu-Neamţ! Traficul rutier e blocat pe DN 15B (FOTO)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.