ISSN 2457 - 3973

George Simion, întâmpinat cu zeci de demisii din AUR Piatra-Neamţ

Cu doar câteva ore înainte de sosirea lui George Simion la Piatra-Neamţ, zeci de membri ai AUR Piatra-Neamţ, inclusiv întreg biroul de conducere al organizaţiei a demisionat din partid.

Practic, ce a anunţat Newsallert.ro în exclusivitate, la începutul săptămânii, s-a concretizat astăzi.

Nemulţumiţi că fostul consilier judeţean PNL Marius Apopei a venit în partid pe uşa din dos şi a fost desemnat candidat la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ fără să fie întrebaţi, membrii AUR Piatra-Neamţ şi-au depus demisiile în bloc.

Fostul preşedinte al organizaţiei, Loredan Popa, a declarat că sunt înregistrate deja aproape 70 de demisii dar în zilele următoare, circa 90% din membrii AUR Piatra-Neamţ vor părăsi partidul.

„Practic, AUR Piatra-Neamţ este destructurat”, a spus Loredan Popa într-o declaraţie susţinută, alături de alţi foşti membri ai partidului, la cortul AUR din zona Altex.

Tot aici este aşteptat în această seară preşedintele AUR, George Simion, pentru o acţiune stradală.

Rămâne de văzut ce răspunsuri va avea pentru situaţia generată în organizaţia AUR Piatra-Neamţ care mai este doar scriptic. â

În ceea ce priveşte înscrierea lui Marius Apopei în AUR şi desemnarea lui ca şi candidat la Primăria Piatra-Neamţ, se pare că aceste lucruri s-au întâmplat la stăruinţa şi cu binecuvântarea unor întâi-stătători şi preacucernici.

Articolul anterior

Mesajul deputatului Laurenţiu Leoreanu cu prilejul Paştelui catolic

Articolul următor

Nemţean condamnat la 8 ani de închisoare după ce a violat o minoră 13 ani, capturat în Italia

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular