ISSN 2457 - 3973

Gheorghe DOBOȘ (PNL) – un primar pentru toți locuitorii din Tașca! Investiții europene pentru o localitate europeană!

În viaţă nimic nu este întâmplător. Eu cred că nu este nicăieri o comună mai frumoasă și mai binecuvântată de Dumnezeu așa cum este comuna noastră dragă, Tașca.

Dumnezeu a așezat-o la poalele Ceahlăului, acest munte sfânt al creștinătății asemenea ATHOSULUI, OLIMPULUI și TABORULUI.

Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu păduri umbroase, pajiști ca-n rai, râuri de munte dar cel mai important cu oameni cinstiți, corecți, harnici, gospodari și cu credință în Dumnezeu: sunt consătenii mei, prietenii mei, rudele mele, părinții și frații.

Îmi trag rădăcinile din familia Doboș, oameni gospodari, cu drag de muncă și de animale, buni creștini, iar dragul meu bunic, Gheorghe Doboș a fost PRIMUL PRIMAR LIBERAL DIN TAȘCA în 1931.

De aceea sunt ferm hotărât să continui munca la Primăria Taşca, întrucât sunt consilier local de 4 ani, timp în care am cunoscut oameni cu principii şi de încredere cu care am format o echipă, deoarece nimic durabil şi valoros nu se poate realiza de unul singur,  mă voi dedica oamenilor și localităţii mele dragi şi voi contribui cu toată ființa la dezvoltarea și promovarea comunei noastre.

După aceşti 4 ani, datorită experienţelor trăite în mijlocul consiliului local  şi a celor 25 de ani din cadrul M.A.I, am decis că este momentul să candidez pentru funcţia de primar al comunei Taşca, unde locuiesc alături de mulţi oameni pe care îi cunosc şi îi apreciez.

Mă numesc GHEORGHE DOBOȘ, născut în comuna Tașca, absolvent al Școlii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr”- Câmpina, în prezent sunt pensionar militar şi consilier local al Consiliului Local Taşca. Sunt căsătorit cu Ana Doboș, de profesie secretară şi avem doi copii, Georgiana- profesor pentru învăţământul primar şi preşcolar şi Nicolae – asistent manager.

Dezamăgirea cetăţenilor referitor la politică şi politicieni este mare, dar vreau să cred că, aceasta poate fi făcută şi altfel, cu modestie, bun simţ şi decenţă, un model de politică pe care odată cu funcţia de primar vreau să îl urmez.

Consider că, este foarte important ca după un timp, în funcţia de lider al comunei Taşca, să te poţi uita în ochii celor care ţi-au oferit încrederea fără remuşcări.

Îmi doresc o schimbare, sunt un om care se ţine de cuvânt şi care promite doar dacă va şti sigur că va putea realiza ceea ce a promis. Merg pe următorul principiu: fapte nu vorbe, responsabilitatea este punctul meu forte, iubesc dreptatea şi sunt mereu în căutarea adevărului.

Am început campania electorală şi vă chem să-mi fiţi alături. Voi accepta orice sfat, fiecare idee, cu smerenia aceluia care ştie că această comună nu este a lui ci a locuitorilor săi, luată cu împrumut de la generaţiile trecute şi daruite celor care vor urma.

Știu ce să fac, cum să fac, îmi doresc să fac, îmi doresc să simt oamenii aproape și să mă dedic cu devotament tuturor. M-am documentat, am învăţat, am dezbătut problemele cu care se confruntă această comunitate şi sunt foarte sigur pe ceea ce am de făcut, deoarece este o oportunitate şi  o onoare de a avea sprijinul celor care ne conduc şi care totodată ne suţin: Guvernul României şi Consiliul Judeţean Neamţ, fiindu-ne mult mai uşor să accesăm fondurile europene şi interne pentru comunitatea noastră.

Cred în oameni, Cred în Dumnezeu și Cred împreună cu vrednica echipă PNLVOM REUȘI!

 

Mugur COZMANCIUC (președinte PNL Neamț): Sunt alături de Gheorghiță Doboș și toți locuitorii din Tașca!

 

Președintele PNL Neamț, Mugur COZMANCIUC – candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț îl susține pe Gheorghiță Doboș și toată echipa liberală pentru Primăria și Consiliul Local Tașca.

Mugur Cozmanciuc a declarat că sunt pregătite o serie de proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală care vor puse în practică printr-un parteneriat al Primăriei Tașca alături de Consiliul Județean Neamț și Guvern, toate sub conducere liberală.

”Aș vrea ca locuitorii comunei Tașca să înțeleagă că un parteneriat solid și cu rezultate pe măsură se poate încheia doar având o conducere unitară la toate nivelurile. Președintele României, domnul Klaus Iohannis este susținut de PNL. Avem Guvern PNL, vom avea conducerea Consiliului Județean Neamț asigurată de PNL iar eu ca președinte al Consiliului Județean am nevoie de un partener la Primăria Tașca. Acesta este domnul Gheorghiță Doboș, un om respectat, un bun creștin și familist, un om care este pregătit să se pună în slujba comunității din Tașca. De aceea îi rog pe locuitorii din Tașca, pe 27 septembrie să voteze primar Gheorghiță Doboș, președinte al Consiliului Județean – Mugur Cozmanciuc și echipele PNL la Consiliul Local și Consiliul Județean. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

OFERTA ELECTORALĂ  A CANDIDATULUI PNL TAȘCA, GHEORGHE DOBOŞ,  2020-2024

 

 1. ÎN DOMENIUL EDILITAR GOSPODĂRESC

 

 1. Sistemul de canalizare cu stație de epurare de la Școala Tașca până la ieșirea din comună.

Proiect în curs de desfăşurare.

Finlizare – 2022

 1. Extinderea canalizării în toată comuna Taș Fonduri U.E.

Finalizare – 2022

 1. Modernizarea drumului comunal și străzilor rămase neasfaltate, depunerea pentru finanțare U. E. Finalizare – 2024
 2. Căminul de bătrâni.

Finanțare U.E + parteneriate.

Finalizare – 2024

 1. Extinderea Centrului Cultural.

În curs de execuție – finanțare buget local.

Finalizare – 2022

 1. Finalizarea construcții Bisericii Schimbării la Față Taşca – Centru.

Pictura catapetesmei, mobilierul bisericesc, clopotniţa, instalaţia termică şi electrică, pardoseala.

Termen –  2022

 1. Pavarea curţii, placarea trotoarelor cu piatră specială şi acoperirea casei de prăznuire la Biserica Sf. Nicolae Neagra.

Termen – 2022

 1. Casă specială şi capelă mortuară Biserică Sf. Spiridon Taşca.

Termen – 2022

 1. Regularizare torenţi, consolidare diguri, construcţie poduri distruse de ape.

Termen –2024

 1. Extinderea pistei de biciclete Sat. Neagra.

Termen – 2024

 1. Accesarea de Fonduri Europene pentru proiectele cu finanţare Europeană.

Extinderea reţelei de gaz metan.

Termen –2024

 1. Finalizarea proiectelor în derulare.

 

 1. ÎN DOMENIILE:

 

 1. Învățământ:
 • Construirea unei săli de sport.
 • Dotarea şcolii cu materiale didactice.

 

 1. Administrație:
 • Modernizarea serviciilor publice locale.
 • Promovarea localității în vederea creării de locuri de muncă.
 • Accesarea de fonduri europene destinate dezvoltării rurale durabile.
 • Ajutorarea tuturor celor aflați în nevoie prin ajutoare de urgență.

 

 1. Cultură, sport:
 • Promovarea tradițiilor folclorice locale
 • Perpetuarea zilei comunei, ziua școlii, finanțarea și realizarea de festivaluri
 • Creare de evenimente culturale și formații artistice proprii.

 

 1. Sport:
 • Reînființarea echipei de fotbal; Inițierea sportului pentru toate vârstele.

 

 1. Culte:
 • Finalizarea construcțiilor la cele trei Biserici.
 • Promovarea și susținerea financiară a hramurilor bisericeș

 

 • ATRAGEREA DE INVESTIȚII ÎN DOMENIILE:

 

 • Turismului și agroturismului.
 • Prelucrării lemnului.
 • Obiectelor tradiț
 • Ciobănitului și organizarea de ferme de animale; Înscrierea asociațiilor existente în Federația crescătorilor de animale din Romania; Creare de branduri locale pentru produsele bio animaliere.

VOTAŢI: GHEORGHE DOBOŞ, POZIŢIA 1 PRIMAR ȘI CONSILIUL LOCAL ȘI POZIȚIA 3 PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN NEAMȚ!

Articolul anterior

Ionel VOAIDEȘ (candidat PNL Primăria Dămuc): Proiecte cu fonduri europene pentru dezvoltarea întregii comune!

Articolul următor

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *