ISSN 2457 - 3973

Gospodărie din Neamţ făcută scrum în urma unui incendiu

O gospodărie din comuna Poienari – judeţul Neamţ s-a făcut scrum în urma unui incendiu care a izbucnit vineri dimineaţă.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul Roman cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntari din cadrul SVSU Poienari.

„Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele ce se aflau în locuință s-au autoevacuat. Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei locuințe cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la locuințele învecinate. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 130 mp și bunurile materiale din interiorul casei (obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, materiale textile, aparate electrice și electrocasnice, documente etc)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu, a mai precizat sursa citată.

Din fericire nu au fost victime.

Articolul anterior

Tupeu penal de şofer, domolit de poliţiştii din Târgu Neamţ

Articolul următor

Sute de nereguli găsite de ISU în şcolile din Neamţ! 11 NU au autorizaţie de securitate la incendii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.