ISSN 2457 - 3973

Gospodărie distrusă de incendiu la Mărgineni. Proprietarul a suferit arsuri uşoare.

O gospodărie din satul Mărgineni a fost distrusă de un incendiu care a izbucnit în noaptea de luni spre marţi.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Mărgineni.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la mansardă unei case cu parter şi mansardă și o anexă gospodărească lipită (compartimentată în adăpost pentru animale și spații de depozitare), cu posibilitatea propagării la o altă casă și o anexă gospodărească din aceeași curte. Persoanele aflate în locuință s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Prorietarul gospodăriei a evacuat din interiorul adăpostului pentru animale 2 porci. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars mansarda construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu bunurile materiale aflate în interior, anexa gospodărescă cu suprafața de 100 mp, 10 mc de lemne de foc, scule electrice și s-au deteriorat bunuri din 3 camere amplasate la parterul locuinței. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la folosirea unui aparat electric pentru tăiere fără respectarea normelor specifice.

incendiu Mărgineni

Articolul anterior

Incendiu într-un parc de dezmembrări auto din Târgu Neamţ

Articolul următor

Președintele PNL Neamț, George Lazăr: „Primăriile pot solicita fonduri prin PNNR pentru reabilitarea energetică a clădirilor publice și rezidențiale multifamiliale”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *