ISSN 2457 - 3973

Graficul de lucrări pe sectorul Bulevardul 9 Mai – strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamţ (15.07 – 22.07)

În perioada 15.07 – 22.07.2022, pe Strada Dimitrie Leonida sunt programate următoarele lucrări:

– Frezarea asfaltului și finalizarea porțiunii de drum de la Pod Cuiejdi  și până la capătul proiectului, respectiv către str. Izvoare. Astfel, se va circula pe partea stângă a drumului, pentru circulația rutieră rămânând câte o bandă pentru fiecare sens.

– Desfacerea bordurilor de piatra sau beton pe porțiunea de drum de la Pod Cuiejdi  și până la capătul proiectului, respectiv către str. Izvoare. De asemenea, vor începe și lucrările la trotuarele de pe str. Dimitrie Leonida, după cum urmează:

– Desfacerea bordurilor de piatră sau beton pe tronsonul Pod Cuiejdi  și până la capătul proiectului, respectiv către str. Izvoare.

– Decaparea (frezarea) asfaltului turnat acolo unde este cazul, pe tronsonul intersecția cu str. Lămâiței până la intersecția cu str. Progresului.

– Desfacerea trotuarelor din dale de beton pe tronsoanele Pod Cuiejdi până la intersecția cu str. Lămâiței și de la intersecția cu str. Muncii până la capătul proiectului.

Lucrările se vor desfășura între orele 07:30 – 17:30, iar pe timpul nopții circulația va fi deschisă și pe zonele pe care s-a frezat asfaltul.

Articolul anterior

Deputatul Cozmanciuc: Un miliard de euro pentru eficienţă energetică şi producţie de energie verde din partea Guvernului PNL

Articolul următor

O şoferiţă beată, din Borleşti, a intrat cu maşina într-un şanţ la Zăneşti pe DN 15

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular