ISSN 2457 - 3973

Guvernul a aprobat: Vasile Panaite este OFICIAL NOUL PREFECT DE NEAMȚ!

Vasile Panaite este noul prefect al județului Neamț prin decizia luată de Guvernul României în ședința de joi, urmând ca aceasta să fie publicată în Monitorul Oficial pentru a putea fi realizată învestirea pe funcție. Așa cum anunțatm, în exclusivitate, în urmă cu câteva ore, numirea fostului primar de Dragomirești pe funcția de prefect a fost pregătită de Secretariatul General al Guvernului după ce Vasile Panaite a îndeplini condițiile solicitate: în primul rând să fie funcționar public.

El a dat concurs la Primăria Săbăoani pentru a intra în Corpul Funcționarilor Publici. Luni a demisionat din calitatea de primar al comunei Dragomirești, localitate pe care a condus-o încă din anul 2004, atunci când devenea cel mai tânăr primar din Neamț.

Luni, Vasile Panaite a demisionat din funcția de primar iar joi, subprefectul Iulian Jugan a emis ordinul privind încetarea înainte de termen a mandatului de primar al comunei Dragomirești. Noul primar interimar al localității va fi viceprimarul Ion Alistar.

Ultimul mandat de primar a fost câștigat de Panaite alături de PSD. De altfel, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a fost cel care l-a propus și a făcut lobby-ul necesar la Guvern pentru numirea pe funcția de prefect a lui Vasile Panaite.

Cunoscut ca un om politic loial și un bun profesionist în administrație, dublu licențiat (Economie și Teologie), Vasile Panaite îi succede în funcție Niculinei Dobrilă, pentru care Guvernul a emis încă de acum 2 săptămâni o decizie de eliberare din funcție.

Vasile Panaite are 45 de ani, este căsători și are doi copii.

Numirea pe funcție se va realiza cel târziu luni, în prezența unui reprezentant al Guvernului.

Articolul anterior

Se fac înscrieri la creșele din Piatra Neamț pentru anul școlar 2017/2018! Uite ce documente trebuie să depui!

Articolul următor

PHOENIX, TALISMAN și VACANȚA MARE concertează la Piatra Neamț! Uite programul manifestărilor organizate de Consiliul Județean și Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

5 Commentarii

  • FELICITARI PITY SI MULT SUCCES!

  • Bravooo Pyty.Ai fost atâția ani primarul comunei în care s-_a născut mama mea.:)

  • Felicitari! Mult succes si la cat mai multe realizari!

  • Un om deosebit, pe care rar il gasesti…. success!

  • Succes si …la mai SUS!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *