ISSN 2457 - 3973

Happy-end în povestea mărțișoarelor învinse de birocrație. Primarul Carabelea le-a cumpărat pe toate!

Povestea tristă a mărțișoarelor confecționate de o pietreană ce nu a reușit să depășească birocrația pentru a le putea comercializa în Piatra-Neamț s-a transformat în una cu happy-end.

Primarul Andrei Carabelea a decis să le achiziționeze 160 mărțișoare pentru a susține afacerea locală dezvoltată de Oana Apetrei.

Aceasta din urmă a hotărât sa confecționeze, alături de fetița ei, alte 250 mărțișoare pe care le va oferi gratuit, pe stradă, pietrenilor.

„Se spune că adevăraţii învingători nu sunt cei care ajung în vârf, sunt cei care ajung cel mai departe pe drumurile cele mai rele. S-ar putea ca despre victoria ta să nu se scrie niciodată pe paginile ziarelor. Dar tu vei şti despre ea, şi asta contează. Situația prezentată zilele trecute a avut azi un final fericit. Am văzut ce nu funcționează și unde trebuie să schimbăm ceva. Am plecat cu speranța că se poate mai bine și cu sentimentul că am fost ascultată. Nemulțumirea mea va duce înspre ceva mai bun. Poate că nu azi, nu mâine ci într-o zi… Eu nu mai cataloghez o zi după roadele pe care le culeg ci după semințele pe care le plantez din care vor răsări pomi de ale căror roade se vor bucura alții. Zilele trecute apărea in Ziarul Atitudinea de Neamț nu victoria mea ci înfrângerea. Acel articol a stârnit multe reacții , mesaje, încurajări, comentarii, comenzi și pentru asta vă mulțumesc. Încă nu am reușit să vă raspund la fiecare mesaj dar am reușit să fac ce iubesc cel mai mult. Am lucrat intens alături de Evelina la cele 160 de mărțișoare Hand Made pe care domnul primar Andrei Carabelea a ales să le cumpere de la noi și să susțină astfel, cu adevărat, o afacere locală. A fost o experiență interesantă din care am învățat că este foarte important să continui călătoria și că atitudinea mea hotărăște cât de departe voi ajunge. Mulțumesc tuturor pentru fiecare mărțișor cumpărat. Pentru noi asta înseamnă foarte mult. Dacă încă nu ai găsit mărțișoarele perfecte pentru cei dragi mai ai 3 zile la dispoziție până marți, 1 martie. Noi mai avem disponibile câteva mărțișoare și suntem aici, la un mesaj distanță! Atunci când alegi să faci o bucurie cuiva oferindu-i un mărțișor , vreau să știi că noi vom multiplica bucuria. Am decis azi să oferim nu 100 cum am gândit inițial ci 250 de mărțișoare cadou de 8 Martie. Bucuria lor, a celor care vor primi mărțișoarele e bucuria noastră, a voastră, a tuturor. Știu… E o perioadă delicată și fiecare dintre noi, mai mult sau mai puțin am simțit în ultimii 2 ani sau în ultimele 2 zile nesiguranță dar asta nu ar trebui să ne împiedice să ne bucurăm de fiecare zi. Ziua de mâine nu ne este garantată nimănui! Să trăim, să zâmbim și să ne bucurăm de fiecare zi de „azi”. De toate câte mai sunt”, a scris pe pagina ei de facebook Oana Apetrei.

Articolul anterior

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „Asfalt pe strada Izvoare, până la Paști!” (foto-video)

Articolul următor

Piatra-Neamţ este pregătit să primească 100 refugiaţi din Ucraina

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular