ISSN 2457 - 3973

Harbuz acuză PSD că a sprijinit UDMR să obțină voturi în județul Neamț

Coordonatorul PRO România – filiala Neamț, Liviu Harbuz, i-a acuzat, într-o conferință de presă, pe social-democrați că s-au implicat pentru a ajuta UDMR să obțină un număr mare de voturi în județul Neamț dar și în alte județe fără populația de etnie maghiară.

Harbuz a explicat că PSD și-a pus proprii oameni în secțiile de votare ca fiind din partea UDMR iar aceștia au avut misiunea de a acorda voturile uniunii. Asta denotă încă odată că PSD era sigur pe victoria din alegerile europarlamentare, însă românii le-au stricat socotelile.

”UDMR a obținut voturile în județul Neamț de la reprezentanții PSD care au avut în secțiile de votare oameni care au fost puși pe lista UDRM pentru a face parte din biroul secției de votare. Este un număr foarte mare de voturi. Din nou, județul Neamț se evidențiază pe un joc și o strategie la nivel național a PSD care este în detrimentul românilor”, a declarat Liviu Harbuz.

Reamintim că UDMR a obținut în județul Neamț, la alegerile europarlamentare de duminică, 1.680 de voturi deși la ultimul recensământ, în județ s-au declarat doar 98 persoane au declarat că sunt etnici maghiari.

Mai multe amănunte pe această temă puteți citi aici

    Articolul anterior

    Ai fost membru într-o secție de votare în Piatra-Neamț? Uite când îți primești banii!

    Articolul următor

    Pietreanca Isabela Stănescu are nevoie de sprijinul nostru! Astăzi concurează în Finala ”Românii au talent”!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular