ISSN 2457 - 3973

Harbuz sau Simionică?! Candidatul PSD la Primăria Piatra Neamț se decide în acest week-end!

PSD Neamț a comandat un sondaj de opinie care se va desfășura vineri, sâmbătă și duminică, și în urma căruia va fi desemnat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. Doar două nume vor intra în această competiție internă, respectiv președinta filialei municipale, consilierul Aurelia Simionică și deputatul Liviu Harbuz.

Sondajul se va realiza pe eșantionul clasic de 1.056 subiecți, de toate sexele, vârstele și categoriile sociale, evident exclusiv din Piatra Neamț.

La finalul sondajului, candidatul care se situează cel mai bine și are totodată potențialul de creștere cel mai bun va fi validat de Biroul Politic Județean al PSD. Pasul următor va fi validarea în Comitetul Executiv Național al PSD care se va desfășura la finalul acestei luni. Aurelia Simionica

În ceea ce privește candidații la funcția de primar din Târgu Neamț, Bicaz și Roznov, lucrurile sunt bătute în cuie prin decizia forurilor de conducere ale PSD care au stabilit că primarii în funcție sunt candidații de drept. Așadar Daniel Harpa (Tg Neamț), Nicolae Sălăgean (Bicaz) și Ionel Ciubotaru (Roznov) vor candida pentru (încă) un mandat de primar. De asemenea, la Roman a fost validată candidatura lui Gheorghe Oprea.

Rămâne de stabilit și lista pentru Consiliul Județean Neamț acolo unde tot mai multe voci îl dau pe liderul PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene ca și candidat la funcția de președinte. Arsene nu a confirmat niciodată candidatura sa pe lista de consilieri județeni.

Articolul anterior

A reapărut zăporul pe râul Bistrița! Ghețurile se întind pe 14 kilometri!

Articolul următor

Laurențiu Leoreanu a anunțat procentul cu care îşi zdrobeşte contracandidații!

3 Commentarii

  • Sper sa fie desemnat domnul deputat Harbuz pentru ca vreau să-l întreb ce a făcut în mandatul său de deputat având totodată guvern, CJ și în bună parte viceprimar. L-aș mai întreba cum mai stă treaba la Manchester ??? Parlamentarii care candidează pentru postul de primar al Municipiului Piatra Neamț sa ne spună mai întâi ce au făcut în Parlament. Au făcut scut pentru infractori, asta știm.

  • niciodata psd nu v-a castiga alegerile la p.neamt .totdeauna a venit cu candidati slabi parca in intelegere cu pdl iar acum pnl.aceeasi treaba este si la roman.vulpoii batrani din psd cunosc situatia si lasa junii sa-si rupa gatul.cred ca este timpul sa o termine cu sondajele aiurita si sa vina cu oameni seriosi din p.neamt si nu cu surogaturi de aiurea.

  • Sunt un fermier, locuiesc la tara si i-am urmarit activitatea deputatului Liviu Harbuz… Cred ca a fost printre putinii din judet care au aparut la televizor pe posturile nationale, Digi 24, Realitatea, Romaniatv…, aparand interesele fermierilor si ale celor care cresc animale. Nu imi aduc perfect aminte dar stiu ca a fost implicat si in redactarea noului cod silvic. Ideea este ca s-a implicat in comisiile din care facea parte!
    Si mai stiu ca se cam tine de cuvant… A promis ca ajuta o mama care are un copil cu autism si s-a implicat personal! Stiu pentru ca acest caz a fost aici in comuna Pangarati!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular