NewsAllert :

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

  • 28 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Iar s-a închis secția de neurochirurgie a Spitalului Județean Neamț! De ce nu vin medicii specialiști la Piatra Neamț?

De o săptămână, secția de neurochirugie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț este din nou închisă. Situația va dura până pe 16 mai când singurul medic neurochirurg, dr. Elena Dragomirescu, se va întoarce din concediu.

Vina nu aparține sub nici o formă doctoriței Dragomirescu. Din contra, aceasta merită toate aprecierile după ce în anul 2000 s-a întors în Piatra Neamț și a înființat secția de neurochirurgie. Însă de atunci și până acum, ea a rămas singurul medic neurochirurg și atunci când pleacă în concediu sau la un congres, secția se închide efectiv cu cheia iar pacienții fie sunt transferați la neurologie sau alte secții, fie sunt externați. De asemenea, urgențele sunt redirecționate către unități sanitare din alte județe.

De altfel, situația de la neurochirugie se mai regăsește în alte două secții ale spitalului din Piatra Neamț, respectiv la hematologie și chirurgie plastică.

Întrebarea la care nu a răspuns nimeni cu soluții concrete, de la conducerea spitalului și a Consiliului Județean și până la candidații pentru CJ (spitalul este în subordinea CJ) este: ”De ce nu vin medicii specialiști să se angajeze la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț?”.

Articolul anterior

Dispoziție privind închiderea circulaţiei rutiere pe Str.Eroilor din Piatra Neamț

Articolul următor

Vii cu o boală şi pleci cu două! 46 de nemţeni au luat infecţii nosocomiale din spitale anul acesta!

4 Commentarii

  • Sincer,este regretabil ce se intampla.Tinerii meduci care au studiat la facultatile de stat, au mai avut si bursa ar trebui sa li se “interzica “plecarea din tara.Studiati in Romania si salvati vietile strainilor.Nu va pasa ca, acasa va mor parintii si fratii.Stiu ca aveti salarii mici ;pentru asta trebuie sa fim cu totii de-acord dar , nu asta e solutia da plecam cu totii sa ramana “Tarisoara” noastra de izbeliste.

  • Si spitalul Bicaz a ramas fara radiolog si chirurg

  • Liliana nu ai vrea d-ta sa plece cei din politica si administratie ca tot nufac nimic.Stau cocotati pe functii, prin zeci de cons. de adm. , indemnizatii deh sunt demnitari.Voi avea curand 2 medici in familie.Le mai pot eu cere sa ramana in tara cand au vazut cum se face medicina in strainatate? Un renumit medic din P-Nt. are un singur fiu , are si clinica privata (nu banii l-au alungat) si fiul,este medic in Germania.Astia analfabetii, spagarii, politicieni de doi lei , ei distrug totul.Aproape toti fara exceptie inainte de a intra in politica erau “amarasteni”, dar dupa cativa ani de mandat (m-am uitat in declaratiile lor de avere) sunt in lumea de sus.Ce spun nu sunt povesti, sunt oameni pe care ì-am cunoscut indeaproape (cativa).Si sa nu crezi ca sunt un complexat, vorbesc de crunta realitate.

  • Si revin , de draga tarisoara au grija politicienii , Dragnea Ponta, Ghita, Udrea, Oprea, Basescu, Blaga, Gorghiu si lista este lunga.Lor cere-le! Unii sunt acum in puscarii, dar revin cu forte proaspete.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *