ISSN 2457 - 3973

Iată 3 piese vestimentare esențiale pentru un weekend la munte iarna

Iarna aceasta vine cu o mulțime de provocări, mai ales având în vedere situația actuală din lume. Anumite activități pe care înainte le aveai, acum din păcate nu le mai poți desfășura, așa că este momentul oportun să te bucuri de natură și de aerul de munte cât mai mult posibil. Sporturile de iarnă sunt o alegere excelentă atunci când decizi să petreci weekendul la munte. Dacă ești gata de distracție, dar nu știi încă de ce ai nevoie pentru a avea un look extraordinar și pentru a te simți confortabil, atunci citește în continuare acest articol.

 

Află care sunt cele 3 piese vestimentare de care ai nevoie la munte iarna!

 

Cizme de iarnă

Probabil că este primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când îți faci bagajul pentru munte. Lasă deoparte adidașii și cizmele subțiri și îndreaptă-te către o pereche de cizme de iarnă care să fie îmblănite. În felul acesta nu doar că picioarele tale vor rămâne calde pentru cât mai mult timp, dar și tu te vei bucura de tot confortul. În plus, cu siguranță îți dorești ca, pe lângă distracție, să simți că arăți extraordinar. O pereche de cizme de dama îți va completa look-ul și te va face să arăți perfect pentru pozele pe care o să le pui pe Social Media.

 

Mănuși groase

Probabil știi și tu că atunci când îți e frig, totul pornește de la mâini și de la picioare. Dacă ai ales o pereche de cizme îmblănite, atunci picioarele deja au tot confortul necesar. Acum tot ce mai trebuie să faci, este să te ocupi și de mâini. Ai o mulțime de variante din care poți alege, în funcție de preferințele tale. Dacă ai o ținută sport de iarnă, atunci poți opta pentru o pereche de mănuși de fâș care să mențină căldură și să îți păstreze mâinile calde. De obicei, cele mai apreciate pentru sporturi, sunt cele cu două degete. Dacă vrei ceva mai practic și ai o ținută casual sau chiar care tinde către elegant și ai venit la munte doar ca să te bucuri de peisaj, poți opta pentru o pereche de mănuși din piele care să fie căptușite pe interior.

Fular/Eșarfă groasă

Multe persoane au probleme cu frigul și nu sunt foarte rezistente atunci când vine vorba despre temperaturi joase. Dacă ai gâtul dezgolit, s-ar putea să te expui riscului de a-ți fi frig mai rapid decât te așteptai. Ai grijă ca acesta să fie întotdeauna acoperit pentru ca temperatura corpului tău să se mențină optimă. Poți alege un fular croșetat sau o eșarfă mare și pufoasă cu care să îți accesorizezi ținuta. Nu numai că vei arăta bine, dar îți va fi și cald în același timp.

Dacă ești pregătită să pleci în weekend la munte, atunci nu uita să pui în bagaj toate lucrurile de care ai nevoie. Pregătește-ți cele mai frumoase și călduroase ținute în care să te simți confortabil și în care să te bucuri de iarnă și de zăpadă cât de mult posibil. Dacă îți lipsește ceva din dulap și vrei să faci cumpărături rapid, nu ezita să comanzi online piesele vestimentare care îți fac cu ochiul.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

 

 

    Articolul anterior

    Petrecere de botez cu 150 de persoane, întreruptă de polițiștii din Piatra-Neamț

    Articolul următor

    Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular