ISSN 2457 - 3973

Încă doi liberali au intrat în cursa pentru Primăria Piatra-Neamț

Lista celor care doresc să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț din partea PNL s-a mărit cu încă două nume.

În ședința biroului local de astăzi, fostul viceprimar Constantin Teodorescu dar și Andrei Carabelea și-au oficializat candidaturile interne.

Cei doi continuă lista deschisă de Romel Bârjoveanu, listă care nu pare a fi încă închisă.

”Iată că PNL Piatra-Neamț are resursă umană suficientă pentru a alege cel mai bun candidat pentru funcția de primar al orașului Piatra-Neamț. Oricare dintre noi va fi desemnat candidat la această funcție, cu siguranță va avea sprijinul necondiționat al echipei PNL Piatra Neamț. Obiectivele comune ale organizației Piatra-Neamț sunt câștigarea alegerilor prezidențiale, locale, Consiliului Județean Neamț și a alegerilor parlamentare”, a declarat fostul viceprimar Constantin Teodorescu.

”Ultimii ani ne-au învătat multe. Iar cea mai importantă lecție este că nimic nu este întâmplător și că nu există minuni nemeritate. Într-un moment în care comunitatea are nevoie din ce în ce mai mare de asumare și responsabilitate, am ales să îmi anunț intenția de candidatură pentru Primăria Piatra-Neamț, din partea PNL Piatra-Neamț. Sunt onorat că am făcut asta alături de dl Constantin Teodorescu, un liberal pur-sânge. Cred cu tărie în puterea echipei PNL de a pregăti cea mai bună echipă și cel mai bun proiect pentru Piatra-Neamț și pentru județul Neamț. Faptul că în PNL există o dezbatere și o competiție pe bune e o garanție în plus că  viitorul are sens”, a spus Andrei Carabelea.

Potrivit calendandarului intern al PNL, candidații pentru funcția de primar ar urma să fie desemnați în această toamnă.

Articolul anterior

Accident cu 3 răniți în comuna Ceahlău

Articolul următor

Avertizare de furtună imediată pentru județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *