ISSN 2457 - 3973

Incendii pe bandă rulantă în Neamţ!

Sâmbătă, 30.07.2016, la ora 13:01, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din municipiul Roman, aflat în apropierea DJ 207 A. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au stins după mai bine de o oră incendiul, în urma căruia a ars mirişte de grâu, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Duminică, 31.07.2016, la ora 10:03, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din satul Băneasa, comuna Bozieni. La locul indicat s-au deplasat patru subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari cu o autospecială de stins incendii şi patru membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Poienari cu o autospecială. Forţele au stins după mai bine de o oră incendiul, în urma căruia a ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 50 hectare. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Duminică, 31.07.2016, la ora 17.50, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren din comuna Girov, în apropierea DN 15. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Duminică, 31.07.2016, la ora 19:43, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren aflat în apropierea drumului dintre localităţile Pildeşti şi Săbăoani. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii, constatând că incendiul de vegetaţie era deja extins la o vie din apropiere şi că exista ricul extinderii imediate la o livadă de nuci. Pompierii au stins după aproape o oră incendiul, în urma căruia au ars 30 de araci din via afectată şi vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Duminică, 31.07.2016, la ora 20:44, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din comuna Gâdinţi. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au lichidat după o oră incendiul, în urma căruia a ars mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare. Cauza probabilă a incendiului: acţiunea unor persoane iresponsabile.

Incendiu apartament

Duminică, 31.07.2016, la ora 15:11, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Piatra Neamţ, Aleea Paltinilor. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. Cu un stingător de pe autospecială, pompierii au lichidat imediat incendiul, în urma căruia au ars o hotă, o perdea şi conţinutul din două cratiţe de pe aragaz. Cauza probabilă a incendiului: aparat de gătit (aragaz) nesupravegheat.

Incendii deşeuri

Duminică, 31.07.2016, la ora 17.08, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren din oraşul Târgu Neamţ, strada Cuza-Vodă, unde ardeau deşeuri. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars o cantitate de aproximativ 30 kg. deşeuri textile. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Duminică, 31.07.2016, la ora 21:17, o persoană care locuieşte într-un bloc din municipiul Piatra Neamţ, cartierul 1 Mai, a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la un depozit de electrocasnice din zonă. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii, constatând că ardea un cauciuc, pe terenul din spatele depozitului. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, a căruia cauză probabilă este focul deschis în spaţii deschise.

Articolul anterior

Turişti surprinşi de furtună cu grindină în Ceahlău! Între victime, un bebeluş de 5 luni!

Articolul următor

Campanie a Primăriei Roman: ”Spune-ne ce să simplificăm!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular