ISSN 2457 - 3973

Incendiu într-un apartament al unui bloc din Piatra-Neamț (foto)

Pompierii din cadrul ISU Neamț au reușit să evite noaptea trecută o adevărată tragedie care se putea întâmpla într-un bloc din municipiul Piatra-Neamț.
Un incendiu s-a produs, la miezul nopții, într-un apartament al blocului situat pe strada Anton Vorel, de la o candelă uitată aprinsă.
Proprietara apartamentului a sesizat fumul si apoi a văzut că mobilierul dintr-o cameră s-a aprins. A sunat la 112 și la fașa locului au venit pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.
”În jurul orei 00.30, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit cu trei echipaje, cu două autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la la un apartament din Piatra Neamț, str A. Vorel. Incendiul s-a manifestat la elemente de mobilier dintr-o cameră. Incendiul a fost provocat de o candelă uitată pe mobilier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.
Din fericire, nu au existat victime iar incendiul nu a afectat și alte apartamente.

Articolul anterior

(P) Interviu. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români: peste 2.200.000 de semnături

Articolul următor

Accident cu un TIR, un microbuz și 2 autoturisme la Vânători-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *