ISSN 2457 - 3973

Început de an şcolar cu emoţii… George Lazăr, alături de fiica sa mai mare la şcoala unde a învăţat şi el.

Început de an şcolar cu emoții pentru preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

De această dată, George Lazăr a revenit la şcoala unde a învăţat şi el dar în calitate de părinte.

Fiica sa mai mare învaţă la Şcoala nr. 1 Roman, aceeaşi unitate de învăţământ unde actualul lider PNL Neamţ a făcut şcoala primară şi gimnaziul.

„Fiecare toamnă ne aduce un strop de nostalgie, privindu-ne copiii cum păşesc pragul şcolii, mai mari, mai încrezători, mai independenți. La aceeaşi şcoală la care am învățat şi eu, Şcoala nr. 1, devenită astăzi Şcoala „Vasile Alecsandri”, am revenit de câțiva ani în calitate de părinte, alături de fiica mea cea mare, care astăzi păşeşte în ultimul său an de şcoală primară. Sunt momente neprețuite, ca părinte, mai ales că astăzi, alături de fiica cea mare, care se desprinde uşor-uşor de noi şi se îndreaptă cu tot mai multă încredere către colegii care o aşteaptă să pornească în aventura clasei a IV-a, se află şi mezina familiei, care începe timid, astăzi, grădinița. Ne bucurăm an de an de aceste clipe în familie, aici, acasă, în Roman, unde am crescut şi unde am adunat cele mai dragi amintiri din proprii mei ani de şcoală, pe care le retrăiesc astăzi prin copiii mei”, a spus George Lazăr.

Acesta a transmis un mesaj către toţi elevii şi cadrele didactice din judeţul Neamţ.

„Dragi elevi, vă doresc un an şcolar cu multe realizări, cu încredere în voi înşivă şi în dascălii voştri şi să nu uitați să sădiți, în inimile şi mințile voastre, vise mari, care, în trecerea anilor de şcoală, vor rodi bogat, pe măsura eforturilor voastre! Le doresc curaj şi putere şi părinților, care, alături de şcolari, trăiesc la fel de intens aceşti ani frumoşi. Vă doresc să vă bucurați de fiecare zi de şcoală, căci timpul trece cât ai clipi şi anii aceştia cu sunet de clopoțel şi miros de cerneală devin repede amintiri de suflet. Nu în ultimul rând, dascălilor şi directorilor instituțiilor de învățământ le închin mulțumirile noastre pentru tot ceea ce fac pentru a îndruma cu blândețe şi dedicare paşii elivilor către viitorul luminos care îi aşteaptă! Să nu uităm că, aşa cum Henry Brooks Adams spunea, „un profesor îşi pune amprenta asupra eternităţii; el nu poate şti niciodată până unde ajunge influenţa lui.” Un început de an şcolar cu succes, emoții constructive şi mult spor în toate provocările pe care le veți întâlni!”, a transmis George Lazăr.

Articolul anterior

Se opreşte apa pe mai multe străzi din cartierul Dărmăneşti (Piatra-Neamţ) pe 13 septembrie

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamţ: Încep lucrările de frezare și turnare a covorului asfaltic pe Bulevardul Traian

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *