ISSN 2457 - 3973

Incompatibilul Micu insistă să lase PSD fără candidat la Primăria Roman

PSD Neamț si/sau PSD Roman a rămas fără reacție după ce (aproape) toată presa a relatat, miercuri, citând Agenția Națională de Integritate, că Lucian Micu are interdicția de a candida până în 2023.

În schimb a (re)acționat Lucian Micu, într-o postare pe pagina lui de facebook, prin care arată că legea este facultativă pentru el.

Candidatul anunțat victorios de PSD pentru Primăria Roman a anunțat franc că urmează să își depună dosarul de candidatura. Asta după ce noii săi colegi, transformați peste noapte din adversari politici în argati pentru a strânge semnături, își vor fi terminat misiunea.

Așadar, Lucian Micu își continuă drumul către Primaria Roman, drum care va fi curmat subit de Biroul Electoral Județean înainte de vreme. Iar PSD va rămâne fără candidat la Roman, pe buletinul de vot.

Iată ce a anunțat Lucian Micu astăzi, fără a fi contrazis de noii „camarazi” din PSD:

„Încep prin a vă prezenta scuze tuturor celor care ati așteptat să revin repede cu noi informații, cum am obișnuit să fac de-a lungul întregului meu mandat când vă țineam la curent cu tot ce făceam, dar și eu, la rândul meu, încerc să fac pași mărunți, cu calm și răbdare, pentru că am văzut că, oricând, lucrurile în care aveai siguranță pot dispărea într-o clipită.
Nu mai reiau ceea ce s-a întâmplat în ultimele aproape două săptămâni, pentru că cei care mi-au urmărit activitatea sunt la curent. Nici eu nu vreau să trăiesc în trecut, indiferent de sentimentele de tot felul care încă mă mai încearcă. Contează prezentul și viitorul.
În prezent, am făcut mai bine cunoștință cu echipa de la partid. Romanul nu este o mare metropolă, ne (re)cunoaștem noi romașcanii între noi, dar este important pentru noi toți să vedem peste ceea ce știm de la unii sau alții, mai degrabă să vorbim deschis, ca să ne cunoaștem cu adevărat, cu bune și mai puțin bune, cum suntem, oameni în primul rând. Și mă bucur că am făcut pași de uriaș să trecem peste orgolii, aroganțe, supărări vechi, zvonuri și închipuiri, astfel că începem să construim, lucrul care îmi place cel mai mult.
Noua mea echipă strânge semnături pentru mine. Făcuse același lucru și fosta echipă și le mulțumesc. Și lor, dar mai ales celor care semnează și îmi dau șansa să continui să mă implic. Ceea ce mă face să simt din nou că sunt un om ce nu a muncit degeaba este că romașcanii mă susțin, e un mare lucru pentru mine, ca persoană.
Nu mă amăgesc că o semnătură pe liste sau un like pe Facebook înseamnă câte un vot. Nicicum, voturile se numără după ce se închid urnele. Dar, fiecare semn de încurajare îmi face inima să bată din nou puternic în piept.
Mâine îmi voi depune candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție și, mai departe, vom vedea ce va urma, important este că datorită dumneavoastră, celor care îmi transferați o fărâmă de optimism, mă simt din nou parte din frumusețea noastră de oraș, Romanul.
Vă mulțumesc!”

Și iată ce a postat Agenția Națională de Integritate:

Articolul anterior

Încă 3 cazuri de COVID la ISU Neamț

Articolul următor

Incendiu într-o garsonieră din Piatra-Neamț. Locatarii din bloc s-au autoevacuat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.