ISSN 2457 - 3973

Înscăunarea noului director al APASERV se va face cu executorul judecătoresc!

Viorel Marian, fost consilier județean al PSD Neamț, este noul director interimar al Companiei Județene ”APASERV” S.A.

Viorel Marian a confirmat, pentru newsallert.ro, numirea în funcție de către noul Consiliu de Administrație, și a precizat că va intra ”în pâine”, în câteva zile, după ce va reuși să aibă acces la birou și documente.

Ca să putem înțelege situația, trebuie să reamintim că de la Consiliul Județean au fost numiți noi membri ai Adunării Generale a Acționarilor la APASERV, acolo unde CJ este acționar majoritar. Noul AGA a schimbat și Consiliul de Administrație care la rândul său a decis înlocuirea lui Cătălin Dughir cu Viorel Marian. Zilele trecute a apărut și un raport de audit în baza căruia fostului director general, Cătălin Dughir, îi sunt imputate sume de ordinul miliardelor de lei vechi. C.A-ul a stabilit și un termen de plată a ”prejudiciului” care a expirat între timp, motiv pentru care a trimis o înștiințare către instanță ceea ce a echivalat cu suspendarea automată din funcție a lui Cătălin Dughir. Acesta a intrat însă, între timp, în concediu și potrivit legii nu poate fi schimbat din funcție. Schimbarea s-a produs, totuși, marți, și Cătălin Dughir a fost somat să vină pentru predare/primire.

Astfel, joi va veni un executor judecătoresc care va aștepta apariția lui Cătălin Dughir, cu cheia de la biroul de director general, pentru ca acolo să poată intra Viorel Marian. Dacă acest lucru nu se va întâmpla (și avem motive să credem acest lucru), executorul judecătoresc va înștiința Judecătoria Piatra Neamț despre situația de fapt. Magistrații vor hotărî dacă se impune emiterea unui ordin de evacuare, ceea ce înseamnă că ușa de la biroul de director general poate fi spartă.

Toată această situație de film tragi-comic poate dura maxim 10 zile. Apoi, procesele deschise în paralele de ambele părți își vor continua lungul drum.

În momentul de față, la APASERV cam toți directorii sunt în concediu și doar o minune a făcut ca vinerea trecută să poată fi făcute plățile salariale. Directorul de dezvoltare a semnat pentru directorul general în timp ce contabila șefă a pus parafa pentru directoarea economică.

În tot acest timp, pierderile sunt aceleași, facturile la fel, iar costurile pentru fiecare 1.000 de lei încasați de APASERV sunt de 980 de lei!

Articolul anterior

Joi, se oprește apa pe mai multe străzi din Târgu Neamț

Articolul următor

Profesoara care a făcut sex cu elevul său a fost arestată 30 zile! Are acasă 3 copii minori iar pe conștiință, sinuciderea fostului iubit!

3 Commentarii

  • Poate cu această schimbare va dispărea şi practica de umflare nejustificată a consumului de apă pe fiecare asociaţie de proprietari care ajungea în anumite luni la peste un m.c.apă de fiecare apartament din asociaţiile de proprietari. Înmulţiţi şi duneavoastră numărul apartamentelor şi locuinţelor din municipiu cu plusul lunar de apă şi apoi cu cei 7,50 lei pe m.c.de apă rece+menajeră şi vedeţi câtă apă suportau locuitorii municipiului, iar dacă cereai explicaţie, nu ţi se dădea-.

  • Ma mirã faptul cum de nu lau pus pe domnul PACALA) director sau nu mai este în graţiile partidului
    Mai domnul Dughir nimic nui pe vecie
    Poate va iesi la iveala toate investiitile paguboase pe care leaţi facut…
    Mai ales la staţia de epurare Piatra Neamt…dumnezeu nu doarme.

  • cel mai corect este facturarea individuala a apei dar asa este la noi, ca la noi la nimenea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *