ISSN 2457 - 3973

Inspectorul școlar din Neamț, al cărui fiu are coronavirus, izolat cu soția acasă! Astăzi vin rezultatele!

Inspectorul școlar din conducerea ISJ Neamț, suspect de infectare cu virusul COVID-19, se află în autoizolare la domiciliu, alături de soția lui.

Autoizolarea a fost impusă imediat ce a fost confirmată prezența virusului la fiul acestora. Este vorba de un bărbat care este lucrător vamal și care a fost în week-end, la Piatra-Neamț, pentru a-și vizita părinții.

Miercuri  a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și imediat s-a luat legătura cu DSP Neamț iar părinții acestuia au intrat în autoizolare.

Astăzi sunt așteptate de la Iași rezultatele probelor luate de la cei 2 soți din Piatra-Neamț, dintre care unul este inspector școalar.

Conducerea ISJ Neamț a decis ieri să efectueze dezinfecția în instituție dar, chiar și așa, toți inspectorii sunt cu sufletul la gură și așteaptă rezultele colegului lor. Asta pentru că, bărbatul a avut contact direct cu fiecare dintre ei, atât la ședințe cât și în birouri.

Articolul anterior

Comunicat de presă referitor la amânarea termenului privind depunerea proiectelor de către solicitanții de finanțări nerambursabile

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț trimite echipe mixte la domiciliul persoanelor vârstnice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *