ISSN 2457 - 3973

Invitație la concert caritabil în Piatra-Neamț, pentru doi copii diagnosticați cu cancer

O mână de oameni inimoși vor organiza vineri, 12 iulie, de la ora 18,00, un concert caritabil pentru doi copii cu mari probleme de sănătate care au nevoie de sprijinul comunității.

Evenimentul va avea loc la sala Consiliului Județean iar prețul biletului, de 30 de lei, are o dublă semnificație: toți banii strânși ajung la cei doi copii iar în schimbul sumei, veți asista la un spectacol.

”Los Anonimos” dar și voluntarii de la Liceul de Arte ”Victor Brauner” vor da tot ce au mai bun pentru a încânta asistența care, speră organizatorii, să fie cât mai numeroasă.

Facem și noi pe această cale un apel la toți oamenii din comunitatea noastră să participe la acest spectacol caritabil organizat de Asociația ”Născută înger”.

Iată și cele două cazuri, primul dintre ele al unui elev al Colegiului Tehnic ”Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamț.

Apelul făcut de profesoara sa, Ana Irina Secară, este acesta:

Vlăduț Balan, elevul nostru din clasa a XI-a F, a fost diagnosticat recent cu leucemie acută limfoblastică. Această maladie necesită un tratament foarte costisitor pentru familie, de peste 15.000 euro pe lună, tratament care se poate achiziționa doar din străinătate. Vlăduț are nevoie de Asparaginase de 10.000UI până în luna martie 2020, ceea ce înseamnă că suma totală ajunge la valoarea de peste 150.000 euro. Nu putem rămâne insensibili în fața acestei urgii care s-a abătut asupra unui adolescent cu mult potențial educațional și social. Familia Cartianu este alături de Vlăduț și suntem conștienți că în aceste momente Vlăduț are nevoie urgentă de ajutorul nostru, oricât de mic și aparent neînsemnat. Facem un apel către toți cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru a salva viața acestui adolescent, să contribuie prin donații în conturile deschise de familie la BRD, pe numele Matei Mihaiela, mama băiatului, conturi pe care le găsiți în imaginea postată. Vlăduț TREBUIE să trăiască, TREBUIE să își continue studiile, TREBUIE să se împlinească profesional și TREBUIE să ajungă la rândul său tată și bunic. Dar pentru ca toate acestea să nu rămână doar vise, Vlăduț ne imploră tacit ajutorul. Vă rugăm să găsim împreună, puțin câte puțin, rezolvare la drama prin care trece un semen de-al nostru, un copil în ochii căruia nu putem lăsa lacrimi de suferință, dar îi putem aduce lacrimi de bucurie. Dumnezeu să ne ajute pe toți, să ne îmblânzească inimile și anul viitor pe vremea aceasta să mergem în vacanță alături de Vlăduț!”

Un alt caz este al unei fetițe cu cancer, abandonată de părinți și crescută de bunică într-un sat uitat de lume în Vaslui.

„Bia are nevoie să înceapă tratamentul cât mai urgent! Nu se simte bine, iar sansa ei este transplantul autolog! Pre transplant are nevoie de cure de chimioterapie speciale urmate de PET CT si de cure de radioterapie care să îi ardă tumorile limfatice, neoperabile!
Haideti să o salvăm pe Bia, o mână de copil abandonată de părinți, crescută de bunica paternă, într-un sat uitat de lume, unde am apelat inclusiv la autorităti pentru alocarea micutei noastre a unui ajutor de stat, ajutor nerambursabil în astfel de situatii! Autoritatile au motivat lipsa fondurilor la buget, dar promitem să nu ne oprim aici, noi avem o miză: aceea de a o salva pe Bia, un copil care are nevoie de bani pentru sănătate, un copil trecut prin trauma abandonului care acum trebuie sa înfrunte răceala=cancerul!
Puteti dona în conturile de mai jos:
RO02BACX0000001846427000 in lei
RO45BACX0000001846427002 in euro deschis la UniCredit Bank deschise pe numele Anghel Ana -Maria
Pay-pal: [email protected]„, a spus Carmen Suciu.

Articolul anterior

Doi români – o femeie și un copil – uciși în Grecia de un acoperiș luat de o furtună care a căzut peste ei

Articolul următor

Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular