NewsAllert :

Senatorul Eugen Țapu-Nazare: ”Obiectivul PNL și a lui Mugur Cozmanciuc rămâne neschimbat: câștigarea președinției Consiliului Județean!”

PSD a pariat pe o ”mână moartă” la Roman! Lucian Micu NU poate candida până în 2023!

APASERV oprește apa miercuri, 12 august, de la ora 14.30, în mai multe cartiere din Piatra-Neamț! Și în 3 comune!

Bărbat înecat în Bistrița, la Roznov

Spitalul COVID finanțat de CJ Neamț și Iași, amendat cu 60.000 lei de Curtea de Conturi! Azi îl vedem, dar nu e…

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”În partid este nevoie de o curățenie necesară. Să cadă măștile!”

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

COVID – Situația pe fiecare localitate din județul Neamț (11 august)! Nu a scăpat nici o comună sau oraș!

Haos în bazarul Primăriei de la Roznov! Zeci de amenzi au fost date de polițiști în week-end!

Laurențiu Leoreanu își justifică retragerea de la Primăria Roman și anunță ferm susținerea lui Mugur Cozmanciuc la președinția CJ Neamț

UPDATE Arde fabrica de pâine Panmont de la Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-video)

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”În această campanie e vorba de un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea CJ!”

Se pregătește fraudarea alegerilor la Roznov?! Zeci de flotanți înscriși la 2 adrese, în ultimele zile!

  • 12 august 2020

ISSN 2457 - 3973

Invitație la picnic în comunitate la Piatra-Neamț

Andrei Carabelea, unul dintre cei 3 liberali care își dorește să candideze la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț din prtea PNL, continuă seria activităților civice începute în urmă cu câțiva ani ca ong-ist.

Carabelea va organiza, pe 18 august, un picnic în comunitate pe dealul Cozla, pentru a discuta pe tema viziunii de dezvoltare a orașului.

Acțiunea are un rol multiplu, inclusiv acela de a ecologiza zona.

”Mi-am anunțat recent intenția de a candida pentru Primăria Piatra Neamț din partea Partidului Național Liberal. Pentru cei care se întreabă de ce PNL: menționez că PACT, partidul la construcția căruia am muncit și eu a fuzionat cu PNL.  Sunt conștient că nu-mi va fi ușor, dar nici nu m-am ferit vreodată de greu. Realizez importanța echipei și a comunității în acest demers. Pentru a câștiga decisiv susținerea colegilor din PNL am nevoie în primul rând de a voastră, a tuturor. Fiindcă vreau să începem împreună să construim viziunea pentru Piatra Neamț 2040, vă propun să vedem orașul, așa cum e el, de sus, ca să ni-l imaginăm așa cum îl dorim. Pentru asta vă dau întâlnire duminică, 18 august, de la ora 15:00, la Colibele Haiducilor. Părinți, copii și bunici vom porni într-o drumeție pe Cozla și într-o călătorie în timp pentru a ne imagina rezultatul final al muncii de acum. Și ca să nu urcăm cu mâna goală, aduc eu mănuși și saci pentru a lăsa o urmă în urma noastră (curățând urmele nefericite ale altora). Sus, copiii se vor bucura de joaca în natură… Iar noi vorbim despre lucruri de făcut în orașul nostru drag, despre probleme și soluții, și despre faptele care fac diferența dintre vis și viziune”, a declarat Andrei Carabelea.

Alături de Andrei Carabelea și-au mai depus dosarul de candidatură internă în PNL și consilierii locali Romel Bârjoveanu și Constantin Teodorescu (fost viceprimar al orașului) iar lista rămâne deschisă.

(în imagine, Andrei Carabelea la protestul din 10 august 2018)

Articolul anterior

Locomotiva trenului Piatra Neamț – Bacău a luat foc la Dumbrava Roșie

Articolul următor

Accident grav la Pipirig

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *