ISSN 2457 - 3973

ALERTĂ!!! Ioan Munteanu a demisionat din Parlament! Uite cine îi ia locul!

Ioan Munteanu a demisionat, marți, din Parlamentul României, acolo unde fusese ales deputat pentru al patrulea mandat. Ioan Munteanu a invocat motive de sănătate și a precizat, într-un comunicat de presă, că deocamdată nu poate oferi mai multe decizii.

”Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcția de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost ușor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din județul Neamț am reușit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilitățile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le  mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat votul și încrederea lor de-a lungul acestor ani. E posibil ca reprezentanții presei să dorească mai multe explicații și detalii. Din păcate, în acest moment nu pot oferi mai multe informații despre decizia mea. Sper ca în viitorul apropiat să pot răspunde la întrebările pe care mi le veți adresa. Vă  mulțumesc pentru înțelegere”, a decarat, în comunicatul de presă, Ioan Munteanu.

Ioan Munteanu era liderul grupului PSD în Camera Deputaților și este cercetat de DNA fiind acuzat de trafic de influență.

Potrivit legii, locul său va fi luat în Camera Deputaților de următorul candidat de pe lista de supleanți a PSD Neamț. Acesta este inspectorul școlar general Viorel Stan. După el, lista continuă cu viceprimarul Georgeta Luminița Vîrlan, Ioan Vlad Angheluță (director APASERV), Victor Adrian Marghidan (consilier local) și Ioana Roxana Iordache (director Școala ”Daniela Cuciuc” Piatra-Neamț).

Articolul anterior

Crimă sau asfixiere? Un bărbat a fost găsit mort în ghena unui bloc din Dărmănești!

Articolul următor

A comis un accident la Grințieș și fost prins la granița cu Ungaria!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *