ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene cheamă Corpul de control al premierului la APASERV

Preşedintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a publicat o postare pe pagina sa de socializare în care susține că alături de parlamentarii PSD va solicita Corpului de control al premierului o anchetă la compania APASERV.

„Nemtenii isi doresc si au dreptul la apa ieftina si servicii de calitate din partea Apaserv, iar aceste lucruri trebuie sa se intample urgent! Am hotarat ca impreuna cu parlamentarii PSD de Neamt sa solicitam o ancheta a Corpului de Control al Primului Ministru la Compania Judeteana de Apa, pentru a descoperi problemele reale ale companiei si pentru a identifica pasii legali care trebuie facuti pentru rezolvarea neintelegerilor dintre actionarul majoritar, Consiliul Judetean Neamt, si compania Apaserv”, a declarat Ionel Arsene.

Preşedintele CJ Neamț vorbeşte şi de posibila returnare către U.E. a fondurilor europene de către APSASERV, adică de fiecare nemțean. Pentru reuşita negocierii, Ionel Arsene vorbeşte de „încetarea conflictelor”.

„Totodata, voi deschide discutii cu Ministerul  Dezvoltarii si cel al Afacerilor Europene pentru a nu fi nevoiti sa returnam banii europeni deja folositi de companie si pentru a gasi solutii de finantare pentru modernizarea retelei de apa existente si extinderea acesteia in tot judetul. Sunt lucruri realizabile daca vom da dovada de mai multa responsabilitate si vom inceta conflictele. Sunt direct responsabil, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Neamt, actionar majoritar al Apaserv, sa gasesc solutii pentru a debloca aceasta situatie. Trebuie sa depășim odata momentul discuțiilor și al polemicii, sa identificam adevăratele cauze care stau la baza acestor neînțelegeri și sa le rezolvam”, a mai spus Ionel Arsene.

Reamintim că astăzi trebuia să intre în pâine noul manager, Viorel Marian, numit de noul Consiliu de Administrație.

Cătălin Dughir, demis şi totodată intrat în concediu de bună voie, nu a răspuns somației de a se prezenta la sediul companiei pentru a deschide biroul de manager şi pentru a preda documentele noului manager interimar, Viorel Marian.

Aşa că va fi deschis un nou proces în urma căruia se aşteaptă încuviințarea judecătorului de a fi spartă uşa biroului managerului.

Articolul anterior

Descinderi ale polițiștilor la o casă de amanet din Piatra Neamț! Aici se vindeau telefoanele furate de hoți!

Articolul următor

Municipiul Piatra Neamț se promovează la Târgul de Turism al României cu marile evenimente ale anului

2 Commentarii

  • Mare grozăvie,a vorbit noaptea pentru corpul de control!!??? Pare rușinos și plin de interese!

  • nu inteleg cum a plecat directorul in concediu daca a primit somatie prin executor judecatoresc sa fie prezent la sediu.doar daca este in concediu medical poate fi scuzabil.daca nu trebuie vazut cine ia aprobat concediu si pe cine a lasat in loc.mi se pare un joc penibil iar echipa psd molcoma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *