NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, la masa greilor care au semnat protocolul de guvernare PSD-ALDE! Miniștri de la PSD Neamț în viitorul Guvern!?

PSD și ALDE au semnat, astăzi, la București, protocolul coaliției de guvernare pentru dezvoltare și democrație. La finalul întâlnirii, ”greii” celor două partide au susținut o conferință de presă în care au făcut publice detaliile protocolului, fără a fi nominalizat un premier.

Între cei care au participat sunt nume importante ale politicii cum ar fi Daniel Constantin, Teodor Meleșcanu, Daniel Chițoiu – toți de la ALDE dar și Mihai Tudose, Rovana Plumb, Gabriela Firea – de la PSD. Bineînțeles au fost prezenți liderii celor două partide, Liviu Dragnea (PSD) și Călin Popescu Tăriceanu (ALDE). Din aceeași echipă restrânsă a PSD a făcut parte și președintele PSD Neamț și al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. arsene-guvern1

Analizând fotografia de grup putem observa cu ușurință că majoritatea dintre cei prezenți par să fie din viitorul Guvern. Nu știm dacă Ionel Arsene ar părăsi Consiliul Județean pentru o funcție ministerială dar prezența sa la această masă decizională dă de înțeles că și el va avea un cuvânt de spus în nominalizările pentru viitorul cabinet.

Azi am formalizat în mod public coaliția dintre PSD și ALDE, care va desemna viitorul prim-ministru al României. Prin acest protocol ne angajăm să asigurăm României o guvernare performantă, care să transfere bunăstarea în buzunarele românilor. Votul românilor a fost unul cât se poate de clar pentru o majoritate PSD – ALDE. Rezultatul alegerilor de duminică ne oferă posibilitatea de a implementa programul de guvernare pe care PSD și ALDE îl propun”, a declarat Ionel Arsene.

PSD Neamț a câștigat detașat alegerile în județ cu 53,14 la sută și a dat în Parlamentul României 5 deputați și 2 senatori.

Articolul anterior

Țigări în valoare de 20.000 euro confiscate de la un contrabandist!

Articolul următor

ALDE Neamț, pe un butoi cu pulbere! Toate tunurile pe ”întreținutul partidului” Mihai Alexandru!

2 Commentarii

  • Felicitări și mult succes ! Sunteți cei mai buni !

  • dragnea joaca inteligent.in situatia in care avea peste 50% nici nu il mai baga in seama pe tariceanu si in nici un caz nu ceda din ministere.vinovatul de serviciu nestatornicul ponta si obraznicul de serviciu sebastian ghita care au luat de la psd 3 procente si le-a dus la pru.de asemenea sa nu uitam de calul troian si faptul ca tariceanu stie sa speculeze la maximul situatia existenta.ma intreb ce mai cauta la masa greilor personaje ca;chitoiu,rovana .melescanu, notarul de galati.stim ca arsene este sustinut de dragnea si permanent pozeaza langa acesta.daca este inteligent si joaca tare poate si el ajunge prin guvern.poate asa judetul neamt va primi mai multi bani de la guvern.doamne ajuta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *