ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: ”Moțiunea a trecut! PSD salvează România de la dezastru!”

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a declarat, imediat după aprobarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, că ”PSD salvează România de la dezastrul la care o ducea guvernarea sinistră PNL”.

”Liberalii pleacă acasă! Trei luni au fost suficiente pentru a-și demonstra neputința și reaua credință față de români! Au dus țara în pragul prăpastiei prin măsuri împotriva interesului propriilor cetățeni, prin legi făcute în favoarea partidului și a clientelei politice”, a spus liderul PSD Neamț.

Ionel Arsene susține că marile proiecte de investiții au fost blocate de guvern deși au fost contractate împrumuturi ”uriașe”.

”S-au împrumutat cu dobânzi uriașe și cu toate acestea au blocat toate marile proiecte de investiții, stopând astfel creșterea economică, ce ar trebui să se regăsească într-un nivel de trai mai bun. Și-au bătut joc de Constituție și de perceptele democrației, modificând legislația electorală pentru a scăpa de judecata românilor, cărora le-au refuzat măririle de pensii și salarii ori creșterea alocațiilor pentru copii! De astăzi, românii au din nou șansa unei guvernări în favoarea lor! PSD a demonstrat în cei trei ani cât a fost la putere că are un program de guvernare coerent, adaptat nevoilor țării”, a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene.

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Orban a fost adoptată cu 261 de voturi „pentru” şi 139 de voturi „împotrivă”.

Articolul anterior

Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare, reacție după aprobarea moțiunii: ”Pentru PSD, românii nu contează!”

Articolul următor

Cozmanciuc: ”Rezultatul moțiunii confirmă că cei de la PSD se opun majorității românilor!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.