ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): A fost aprobată proiectarea noului Spital Judeţean de Urgenţă”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat că plenul CJ a aprobat, miercuri, tema de proiectare pentru construirea noului sediu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.
„Am condus astăzi ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Neamț pe 2021 și consider că este una dintre cele mai importante din acest an, având în vedere proiectele de pe ordinea de zi. Noul spital va avea o capacitate de 960 de paturi de spitalizare continuă și 105 paturi pentru spitalizarea de zi și va fi situat pe Dealul Vulpii, limita cu Girovul și Gârcina, la ieșirea din Piatra-Neamț. (…) Sunt convins că în scurt timp vom avea și studiul de fezabilitate necesar pentru realizarea investiției și așa cum ne-am angajat în fața nemțenilor, vom construi un spital nou, de nivel european”, a declarat Ionel Arsene.
Preşedintele CJ Neamţ a subliniat că, potrivit corespondenței purtată cu Ministerul Sănătății, viitorul spital din Piatra-Neamț se regăsește pe lista celor 49 de obiective de investiții care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Articolul anterior

Percheziţii lângă Târgu Neamţ. Poliţiştii au găsit zeci de mii de petarde.

Articolul următor

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „Viitorul spital al nemțenilor a devenit o certitudine!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *