ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): ”Nu vreau să mai aud de accidente provocate de drumuri stricate!”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a inspectat, marţ, stadiul lucrărilor de la intersecția Girov-Roznov. Președintele Arsene își dorește ca lucrările la aceasta intersecție sa fie finalizate cat mai repede, pentru a nu mai exista accidente în această zonă, respectiva porțiune de drum fiind recunoscuta drept una dintre cele mai periculoase din traficul judetean.

„Pierderile de vieți omenești și pagubele din cauza acelei intersecții improprii trebuie sa înceteze. Nu vreau sa mai aud de accidente în județul Neamț provocate de drumuri stricate, intersecții neconforme sau de proasta semnalizare. Fac tot ce este legal posibil, indiferent de costuri, ca cei care folosesc drumurile din judet sa fie în siguranta”, a declarat Ionel Arsene, președinte CJ Neamt.

Varianta agreata de specialiști pentru rezolvarea problemelor de trafic din respectiva zona este realizarea a doua benzi de stocaj prin supralargirea drumului și realizarea elementelor de siguranta impuse de normele legislative. Valoarea investiției se ridica la 443.000 RON fără TVA.

Articolul anterior

Profesorul Ion Lovin a trecut la cele veșnice

Articolul următor

Fuga e sănătoasă dar nu i-a ajutat pe 3 hoţi prinşi în flagrant

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular