ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (președinte CJ Neamț): O nouă etapă din modernizarea podului de la Luțca

Președintele Consiliului Judetean Neamț, Ionel Arsene, a anunțat, joi, că o nouă etapă din modernizarea podului de la Luțca se apropie de final.

Dala de suprabetonare a fost turnată aproape integral în ultimele zile și se apreciază că până la sfârșitul săptămânii în curs această etapă se va finaliza.

Conform prevederilor din proiect, ulterior întăririi dalei se va turna asfaltul, în două straturi. După ce va fi pusă la punct calea de rulare, se va lucra la realizarea trotuarelor, la montarea parapetelor, trasarea marcajelor rutiere etc.

„La Luțca, lucrarea care se execută pentru modernizarea podului este una extrem de complexă. Se intervine pentru repararea unui pod vechi de jumătate de secol, asupra căruia nu s-a intervenit deloc de când a fost dat în folosință. Mă bucur că de la o săptămână la alta se vede cum evoluează lucrarea. Recunosc, la Luțca este unul dintre proiectele pe care le urmăresc îndeaproape, pentru că vreau să mă asigur că se lucrează eficient, conform recomandărilor specialiștilor și se respectă graficul de execuție. Este o lucrare care se întinde pe o lungime de 216 metri și este cel mai mare pod hobanat construit pe structură de beton armat din țară”, a subliniat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Articolul anterior

NEAMŢ ART Festival – SPAŢIU DESCHIS CULTURII (Piatra-Neamț, 3-5 septembrie 2021)

Articolul următor

Deputat Mara Calista (PNL Neamț): Începe în forță procesul de digitalizare a dosarelor de pensie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *