NewsAllert :

Incidenţa COVID în Neamţ, vineri – 16 aprilie. Opt localităţi sunt în ZONA ROŞIE.

Parcurs motivaţional în activitatea Casei Corpului Didactic Neamț

Bălţăteşti: Şoferiţă rănită de roata unui autocamion cu lemne care a sărit în mers

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Bestii cu chip de om! Doi părinţi din Dumbrava Roşie şi-au violat şi schingiuit cei 3 copii!

Dan Barna: “Premierul Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”. Iulian Bulai: “Premierul Cîţu trebuie să plece!”

Neamţ: Incidenţa cazurilor COVID-19 din fiecare localitate (miercuri, 14 aprilie)

Piatra-Neamţ: De câţi poliţişti locali e nevoie ca să prinzi un bărbat care nu poartă mască?!

Accident la Piatra Şoimului. O şoferiţă a spulberat gardul unei case. În maşină erau 2 copii.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Judeţean Neamţ, s-a aruncat de la etajul 3 şi a murit

COVID/ Scădere considerabilă a cazurilor la Piatra-Neamţ şi Roman. Situaţia pe localităţi. (marţi – 13 aprilie)

Jale pe şoselele din Neamţ! 1.300 sancţiuni şi 180 permise reţinute, săptămâna trecută

Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

  • 18 aprilie 2021

ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (președinte PSD Neamț): PNL Neamț și primarul de carton Dragoș Chitic au demonstrat, încă o dată, că nu sunt în stare decât să exploateze electoral suferința nemțenilor

COMUNICAT DE PRESĂ

„Prin felul în care au tratat criza alimentării cu apă din Piatra Neamț, politicienii de strânsură de la PNL Neamț și primarul de carton Dragoș Chitic au demonstrat, încă o dată, că nu sunt în stare decât să exploateze electoral suferința nemțenilor.

Dacă ești primar și cetățenii care îți plătesc salariul suferă din cauza lipsei de apă, te apuci să cauți soluții pentru a remedia problema sau pentru a ajuta. În loc să facă asta, Chitic, făcut primar la apelul bocancilor, a găsit de cuviință să stea cu mâinile în sân și să arunce cu noroi. Atât a învățat, atât știe să facă. Idem colegii lui de la PNL, Cozmanciuc, parașutat de la Iași și Țapu Nazare, notoriu băgător de seamă când e vorba de momente importante pentru nemțeni în care este nevoie de solidaritate și colaborare pentru a găsi cele mai bune soluții.

Emilia Arcan, președintele CJ Neamț, a procedat corect în acestă criză a apei. A dat mai întâi posibilitatea instituției implicate, Apa Serv, să rezolve problema alimentării cu apă. Atunci când aceasta s-a dovedit ineficientă, a trecut la măsuri și a cerut demisia celor responsabili, fapt care s-a și produs. Asta înseamnă să-ți faci treaba corect și în interesul nemțenilor. Ceva ce acei manechini vorbitori de la PNL si primarul lor nu vor înțelege prea curând. Ei știu doar să se autoadmire în conferințe de presă, în care cer pompos demisii fără măcar să știe de ce. Îmi este jenă de lipsa lor de bun simț față de nemțeni. Îi întreb, oare nu le e rușine sau oarecare jenă să mintă și să manipuleze în felul în care o fac?

Stimați liberali de la Neamț, sunteți o rușine! Contribuția voastră la binele public este doar ciorovăiala de precupețe. Nu ați aflat până acum ce înseamnă responsabilitatea în fața cetățenilor și solidaritatea și nu veți afla prea curând. Pentru că nu aveți calitatea umană necesară”.

Articolul anterior

Preşedintele CJ cere public demisia conducerii Apa Serv pe motiv de incompenţă în gestionarea crizei apei!

Articolul următor

PNL Neamţ solicită demisia doamnei Emilia Arcan din funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

Un comentariu

  • ar trebui sa taceti cu totii.inafara de barfa politica nu sunteti in stare de nimic.dughir si gasca lui va joaca pe degete fiindca luati bani moca de la apaserv.nu va mai faceti ca va certati fiindca sunteti penibili,cu ce se alege omul de rand din cearta voastra cu factura incarcata la apa,voi va luati salariile nesimtite si indemnizatiile fara munca.de ce sa nu fie dati afara toti agamanii si cei din consiliul de administratie fiindca au luat bani degeaba.la apaserv e mult amatorism si avem acolo numai fosile politice.de la inceputul mandatului acestui cj numai teatru de doi lei cu apaserv si spitalul am vazut.acum sunteti pe aceeasi pozitie.ati tocat banii judetului degeaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *