ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, „uimit și profund indignat” de taxa de 10 lei pentru vizitatorii pacienţilor de la SJU Piatra-Neamţ

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, s-a declarat „uimit și profund indignat” de taxa de 10 lei pentru vizitatorii pacienţilor de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.
Taxa a fost introdusă de conducerea spitalului iar decizia nu a fost comunicată CJ Neamţ, în subordinea căruia se afla unitatea sanitară, şi nici nemţenilor prin intermediul vreunui comunicat de presă.
„Sunt uimit și profund indignat de ideea introducerii taxei de 10 lei pentru vizitatorii care merg la pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Empatizez cu fiecare om care trebuie sa ajungă la patul unui bolnav și nu concep ca pe lângă necazul de a avea pe cineva drag în suferință, să fii nevoit să dai și bani pentru a-l vedea, pentru a-i duce ceva sau pentru a sta de vorbă! Cer conducerii spitalului să anuleze de urgență această decizie si să elimine această taxă percepută de la aparținătorii celor internați! Este nedrept să le iei bani acestor oameni care fac un efort să ajungă la cei dragi, aflați in suferință”, a declarat preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.
Rămâne de văzut care va fi atitudinea conducerii SJU Piatra-Neamţ atât în raport cu CJ Neamţ cât şi cu nemţenii puşi, acum, în postura să plătească un nou bir.

Articolul anterior

A fost turnat primul strat de asfalt pe strada Izvoare

Articolul următor

Vinerea „albă” şi neagră pentru un şofer din Neamţ! Prins de poliţişti drogat cu cocaină!

Un comentariu

  • Da…sunt de acord cu d-l Arsene…nu este corect ca unui om îndurerat să-i mai ceri niște bani amplificăndu-i supărarea !!!.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.