ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene va fi extrădat din Italia în România! Decizia va fi pusă imediat în aplicare!

Curtea de Casaţie din Italia a hotărât, sâmbătă, extrădarea lui Ionel Arsene în România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea de 6 ani şi 8 luni.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat că decizia instanţei italiene este definitivă şi va fi pusă în aplicare imediat.

„Ministerul Justiției tratează toți fugarii la fel, indiferent de numele lor. Astăzi, Curtea de Casație din Italia a decis predarea lui Ionel Arsene autorităților din România. Hotărârea este definitivă. În scurt timp va fi predat autorităților din țară. Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț a fost condamnat definitiv, de instanța română, la o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență. Statul român este preocupat ca justiția să fie făcută până la capăt. Mulțumesc tuturor autorităților implicate”, a declarat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

În maxim 48 ore, Ionel Arsene va fi adus sub escortă, cu un avion, în România şi va fi dus în penitenciar, pentru executarea pedepsei.

Aducerea în ţară a fostului preşedinte al CJ Neamţ şi al PSD Neamţ dă fiori unor politicieni de la nivel înalt.

Ionel Arsene este depozitarul multor informaţii explozive care, cel mai probabil, vor detona scena politică la nivel central, în perioada următoare.

Articolul anterior

Femeie din Piatra-Neamţ, accidentată de un minor de 14 ani aflat pe bicicletă

Articolul următor

Poliţiştii au prins un bărbat din Piatra-Neamţ căutat pentru clonare de carduri în Austria. Prejudiciul, aproape 150.000 euro!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular