ISSN 2457 - 3973

Iulian Matasă (candidat PNL Primăria Bicaz): ”Fonduri europene pentru reabilitarea termică a blocurilor!”

În primul an de mandat de primar al orașului Bicaz, liberalul Iulian Matasă a declarat că va rezolva una dintre cele mai stringente probleme ale orașului: reabilitarea termică a tuturor blocurilor.

Iulian Matasă a explicat că zilele trecute a purtat discuții cu mai mulți miniștri și europarlamentari ai PNL care i-au dat asigurări privind susținerea pentru a impelementa acest proiect cu fonduri europene.

”Pe tema acestui proiect, și nu numai, am discutat cu domnul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș,ministrul Economiei, Virgil Popescu, și europarlamentarii PNL Siegfried Mureșan. Cristian Bușoi și Rareș Bogdan. Avem toată susținerea și de la Guvernul PNL, și de la Parlamentul European, pentru a depune acest proiect important pentru bicăjeni. Reabilitarea fațadelor blocurilor nu rezolvă doar aspectul estetic ci și cel termic. Pentru că o anvelopare a blocurilor va reduce la minim pierderile de căldură, de pe timpul iernii. Știu că locuitorii din orașul Bicaz își doresc foarte mult un astfel de proiect și le promit că în primul an de mandate al meu ca primar al orașului Bicaz voi implementa acest proiect. Știu că am tot sprijinul și din partea domnului Mugur Cozmanciuc care, ca președinte al Consiliului Județean Neamț, își va îndrepta atenția către toate proiectele pe care le voi avea pentru dezvoltarea orașului Bicaz, a declarat Iulian Matasă.

La rândul său, președintele Mugur Cozmanciuc a subliniat că orașul Bicaz are nevoie de dezvoltare din toate punctele de vedere iar viața oamenilor să fie la nivel occidental.

”Iulian Matasă va fi un foarte bun primar al orașului Bicaz și, ca președinte al Consiliului Județean Neamț, voi crea un parteneriat durabil care va veni în sprijinul locuitorilor din Bicaz. Avem președinte al României susținut de PNL și mă refer la domnul Klaus Iohannis, avem Guvern PNL, Consiliul Județean Neamț va fi condus de PNL și de aceea este nevoie ca și orașul Bicaz să aibă un primar liberal. Astfel va exista o echipă sudată care va implementa cu ajutorul europarlamentarilor liberali proiecte în toate localitățile din Neamț, inclusiv la Bicaz. De aceea le cer bicăjenilor să aibă încredere în echipa liberală, să voteze primar Iulian Matasă, să voteze Mugur Cozmanciuc președinte la Consiliul Județean, să voteze listele de candidați ai PNL, iar noi le vom întoarce această încredere cu proiecte care să crească nivelul de trai al fiecărui om”, a declarat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Un alt proiect pe care Iulian Matasă vrea să îl implementeze imediat din funcția de primar al orașului Bicaz este crearea locurilor de joacă pentru copii.

”Avem deja proiecte pentru dezvoltarea mai multor locuri de joacă în fiecare cartier din orașul Bicaz. Trebuie să avem grijă de copiii nostri și de aceea le vom asigura locuri de joacă la standarde europene. Este un alt proiect pe care îl voi pune în practică în primul an de mandat de primar al orașului Bicaz. Sunt multe alte proiecte, despre care voi vorbi în zilele viitoare, și pe care actuala administrație nu le-a făcut în 8 ani de zile, iar noi, echipa PNL le vom pune în practică în primul an de când vom prelua conducerea Primăriei Bicaz”, a adăugat Iulian Matasă, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Bicaz.

Articolul anterior

DSP Neamț anunță că au sosit primele doze de vaccin anti-gripal

Articolul următor

Dragoș Chitic: “Transport public modern, confortabil și ecologic, cu fonduri europene”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *